Viper-X Публикувано Октомври 11, 2010 Share Публикувано Октомври 11, 2010 ако някой може да ми намери смехата на върпосния рекордър ще съм благодарен, наскоро попаднах на него, ампа е с 4 лампи и барабар с него се натъкнах на една кофа с около 200 лампи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Октомври 11, 2010 Share Отговорено Октомври 11, 2010 http://www.radiomuseum.org/r/elfa_daina_29.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyubohar Отговорено Октомври 11, 2010 Share Отговорено Октомври 11, 2010 (Редактирано) Ето тук има и схемата. Имам интерес към лампите. http://www.rw6ase.narod.ru/000/mg1/dayna_l.html Редактирано Октомври 11, 2010 от lyubohar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 11, 2010 Share Отговорено Октомври 11, 2010 Ако пуснеш един списък или обявиш пакетна цена за лампите бързо ще разкараш лампите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Октомври 11, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 11, 2010 (Редактирано) http://www.radiomuseum.org/r/elfa_daina_29.html Регистрацията е 25 долара Сега описвам лампите, някой от тях са доста стари и надписите са полу-изтрити Редактирано Октомври 11, 2010 от Viper-X Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Октомври 12, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 12, 2010 благодаря много на lyuohar намерих си всичко което ми бе необходимо. Сега ще направя оглед на лампите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Пичови, не, че продавам, ама вие като сте такива налазвачи, питах колегата Viper-X и той няма нищо против да му наакам темата с едно предложение по вашия проблем и да го облекча малко в "разправиите": Ламби EL 34, различни видове, работещи, не-нови, запазени и пазени в кашонче със специално водонепоемащи дунапрени на не-влажно и не-студено място (стаята ми). Бях ги взимал преди години да има, но доста от тях вече вляоха в употреба и тези ми останаха, а скоро не мисля, че ще имам нужда от тях. Един пич, уреди друг да ги измери, но така и не получих пълни графики да се радвам... Цифричките по тях са в инчове и градуси - размер и ъгъл на настроението на проверилият ги в завода http://chichkobatkosladko.snimka.bg/?album;aid=540939 1 ламба - 15лв; 2 ламби - 25лв (спестявате 5лв) 4 ламби - 40лв (спестявате 20лв) 8 ламби - 75лв (спестявате 45лв) 9 ламби (всичките) - 80лв (спестявате 55лв) Айде, Пролет е, освобождавайте ме Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Не е настроението, а качеството на лампите. И не са премерени всички важни неща. Едни стават, а други са за коша директно. Стига да са все още с тези параметри, защото ако са използвани след меренето, трябва ново мерене. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Октомври 12, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 12, 2010 Трябва да си намеря лампомер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 (Редактирано) ^^Може би не съм се изразил правилно - лампите бяха два пъти повече и онези, които влязоха в употреба, не са представени тук - тези не са ползвани след меренето, а са си седяли на меко в кашончето. ! Ако някой не знае какво означават числата, но иска да купува, нямам против - той ще е щастлив, че ламбите са му измерени, аз също ще съм доволен, че той е доволен. ! Като ми обясни колегата как са му се нахвърлили само при споменаването на "кофа с лампи", не можах да се сдържа с моето "кашонче" и да не се наредя на опашката ...а издишалите лампи винаги биха могли, като за без пари да се пъхнат някъде за шоуто или поне за обща проверка на положението, при липса на подходящи инструменти за измерване и т.н. Поне аз съм правил така преди 10 години, не, че е било правилно, но нищо ми няма... ...ама тогава нямаше интернет Редактирано Октомври 12, 2010 от Свилен Бас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Добре, а какви марки са? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyubohar Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Раздела е май изработка и ремонт. Който има нещо за продаване си има място. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 ^За купуването е същата работа май, а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Октомври 15, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 15, 2010 Криво-ляво постегнах ампа, няма такъв звук лато ламповия сега ми се иска да подменя лампите, някой знае ли от къде мога да намеря моделите: 6s62n, 6n2p, 6e3p и 6p14p Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyubohar Отговорено Октомври 15, 2010 Share Отговорено Октомври 15, 2010 (Редактирано) За какво ще ги сменяш? Евентуално само 6П14П и 6Е3П.Те може да са изтощени. Питай тук: http://aattube.blogspot.com/2007/06/blog-post.html Редактирано Октомври 15, 2010 от lyubohar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts