Nice 2 Митю Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 някой ползвал ли е това: http://cgi.ebay.co.uk/New-Guitar-USB-Inter...#ht_2412wt_1139 цената е доста апетитна, но има ли файда от това нещо - за домашно свирене си говорим, нищо професионално. интересува ме откъм закъсненията как ще се справя. Ще работи ли правилно с повечето софтуерни продукти - guitar rig, revalver и т.н.... Цитирай
7thString Отговорено Октомври 10, 2010 Отговорено Октомври 10, 2010 Надали ще е нещо по-различно от бюджетна външна звукова карта. Не се споменава нищо за asio поддръжка, характеристики на входа и т.н. Така, че приемаш, че си вземаш най-евтината звукова карта и ... за тези пари - толкова Цитирай
komitann Отговорено Октомври 10, 2010 Отговорено Октомври 10, 2010 Аз си взех такова и съм доволен. Върши ми работа за вкъщи, но не съм и много претенциозен. Топли ме това, че оригиналът му е 98лв. Хе, хе. И си свирукам с кеф! Взех си го благодарение на тази тема цък Цитирай
Nice 2 Митю Отговорено Ноември 1, 2010 Автор Отговорено Ноември 1, 2010 днес дойде, бях го поръчал преди 2 седмици от китай. първи впечатления - много съм доволен! работи с guitar rig, revalver и amplitube няма закъснения, който и АСИО драйвер да му се сложи - работи. за по-малко от 40 лв! сега остава да си намерим и китайска педалиера за гитар риг за около 50 лв и сме супер! Цитирай
Recommended Posts