niacin Отговорено Октомври 22, 2010 Отговорено Октомври 22, 2010 (Редактирано) Колеги - ако имате възможност - просто отивате в магaзина на Корг в кв. Стрелбище в София и си взимате новата ТАМА Speed Cobra. Редактирано Октомври 22, 2010 от niacin Цитирай
joto Отговорено Октомври 22, 2010 Отговорено Октомври 22, 2010 (Редактирано) Варианти има. Чувам добри отзиви за новия Мапекс http://www.musicworld.bg/bg/m_1980000/i_27...ex_P1000TW.html Редактирано Октомври 22, 2010 от joto Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Октомври 25, 2010 Автор Отговорено Октомври 25, 2010 В крайна сметка след две седмици проучване,пробване и дълъг размисъл,не можах да избера между Сонор-а и Гибралтар-а.Кобра-та и Демон-а ми дойдоха малко над възможностите,от Ямахите нищо не ми допадна истински,затова си купих на единствената ми възможност: Това: Малко скъпо удоволствие,но според мен си струваше всяко едно евро Цитирай
enuffZnuff Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 Сменил съм 4 двойни педала до сега и няколко единични.Това, което е определящо за мен при тях , ако е евтин модел в рамките на 4-500 лв е изработката.От каква сплав и дали въобще от метал са направени частите ,които са изложени най - много на напрежение и задължително да е с цели степенки.А именно : Където се захваща бийтъра за остта с лагерите,ролките на пружините, гайките, които застопоряват пружините.При модели на СТАГГ и някои евтини модели на ТАМА и Пърл, тези части са от пластмаса.Ако искаш да имаш вечен педал : Tama Iron Cobra, Pearl Eliminator и всичко от този клас нагоре.При Тама HP серията, например: Хубав педал, лесен и удобен за настройване, но и при него има проблем с ролките на пружините и пластмасовите ограничители на петата.За една година интензивно използване се износват.Същото мога да кажа и за Пърл от този клас, но при Пърл има друг проблем, който при ТАМА може да се разреши, като махнеш болта, който е на петата и да смениш пластмасата и премахнеш луфта, а при Пърл....е нит. Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Ноември 3, 2010 Автор Отговорено Ноември 3, 2010 Благодаря за изчерпателния пост,колега,наистина е много полезен ,но от близо две седмици съм щастлив собственик на DW-то на горната снимка...и мисля че направих правилния избор.Благодаря още веднъж Поздрави Дидо Цитирай
imperor Отговорено Ноември 17, 2010 Отговорено Ноември 17, 2010 Да ти е честито и със здраве и живот + огромно щастие и удоволствие да го ползваш!!! Ама това Кипър не е държава, а кожодерница!!! Моята Кобра дойде преди 4 години от Щатите купена там по нета за 300 долара, а ти говориш днес за някакви над 400 евро за модел от не знам си кога... Това Кипър не е добро място за пазаруване... Да беше дошъл до тук и да си вземеш каквото ти трябва... Цитирай
Recommended Posts