bobthebuilder Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 т.е не ми трябва микрофон за динамика (имам си), а подходящ за равномерни бек-инг вокали, докато се свири. въобще бих се радвал, ако ми кажете цени, подходящи марки, също така имате ли наблюдения дали конктретни модели 'издухват' батерията по- бързо, или пък нещо им се скапва при одталечаване от над 3 м. и т.н...... благодаря Ви за отделеното внимание...оказа се, че от сайтове трудно може се научи... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Октомври 10, 2010 Отговорено Октомври 10, 2010 Не разбрах кой какво ще си завива зад ухото , нито кой ще пее (мъж, жена, друго), нито пък какво... Още по-малко защо очакваш "равномерността" на беквокалите да зависи от микрофона? Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 10, 2010 Отговорено Октомври 10, 2010 Първо се чудех и аз, после се замислих как ще стои един кондензаторен Сенхайзер навинтен с винтоверт и дюбел зад ухото, реших, че ще се мре така и попаднах на ето това: ЦЪКНИ МЕ! Успех и ни извини за сарказъма, но просто не можахме да се въздържим. Поздрави, Вик Цитирай
bobthebuilder Отговорено Октомври 11, 2010 Автор Отговорено Октомври 11, 2010 Първо се чудех и аз, после се замислих как ще стои един кондензаторен Сенхайзер навинтен с винтоверт и дюбел зад ухото, реших, че ще се мре така и попаднах на ето това: ЦЪКНИ МЕ! Успех и ни извини за сарказъма, но просто не можахме да се въздържим. Поздрави, Вик все пак благодаря покорно на всички, даже и на колежката от Острова исках да кажа, че търся точно такъв - в крайна сметка може и да минава завит покрай ухото според дължината и породата) но така се получава, когато човек си пише с македонец и пуска обява в същото време...за неща, които са му малко или много чужди Цитирай
Recommended Posts