ProjectHamsterdam Публикувано Декември 24, 2004 Публикувано Декември 24, 2004 1)Nickname: Mu3epHuK - това ми название всъщност е свързано с неумението ми да цъкам StarCraft, както и маса други компютърни игри. Пък и не обичам хора, които се приемат прекалено сериозно. 2)Възраст: Скоро ставам на 22, въпреки че в профила ми пише, че съм на преклонната възраст от 98 години. 3)Образование: Тази година завършвам бакалавър по МИО в ПУ (което ще рече международни икономически отношения в скапания пловдивски университет) Освен това в момента уча и Англииска филология като втора специалност - сега съм 2ри курс. Пак там. 4)Вашият инструмент/и: Kитара; класическа китара. 5)Предпочитан музикален стил: metal (death metal, black metal, gothic metal, heavy metal, progressive metal, instrumental rock) 6)Любими китаристи: Trey Azagthoth, James Murphy, Ulrich Rot, Glenn Tipton/K.K. Downing, Rob Cannavino, Marty Friedman, Satriani, Vai и още много... 7)Досегашни (не)реализирани проекти: AntagoniZm - от около 4 години. Свирим "нещо като death metal". Хвърлете поглед тук за малко авторски материал. "Официална" страница 8)Странични интереси: Жената Хубавите книги. Компютри. Kameniza Екстра. От време на време спортувам. 9)В кратце: Ми свиря от около 10 и повече години, но със стабилни прекъсвания. Започнах с класическа китара, но истинската ми любов е жицата. :guitar: Старая се да изработя собствен стил на свирене - не задължително "музикантски", по-скоро "експресивен" Наздраве на всички музиканти в този форум. Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Поздрав най-сърдечен, а и за Типтън и Даунинг - топлиш ми душата. Абе няма ли на Джудас фенове вехти тук, бре, на дантели и фасони ли сте се юрнали... Цитирай
Recommended Posts