рахата Публикувано Октомври 5, 2010 Публикувано Октомври 5, 2010 Пакета за победителите включва 250 000$, ексклузивен договор за записи с Capital Sound Recording Inc, албум и сингъл, професионален видеоклип, професионална фотосесия, професионално създаване на интернет страница и разпространение, промотиране и менджмънт в целия свят. Всеки,който е поне на 16 може да участва свободно със свое собствено парче. Официална крайна дата за регистрация - 31.12.2010 г., а гласуването започва на 15.01.2011 г. Повече информация: http://www.worldrockbandcontest.com/ Хайде народе! Цитирай
martist Отговорено Октомври 29, 2010 Отговорено Октомври 29, 2010 Божеееееее!!!!!!! На къде сме тръгнали.... Я виж съседите гърци какво правят... То музика, то визия, то клип, то ЗВУК... Само при пайнера можем да докараме доре долу такъв звук... Започвам да се отчайвам Цитирай
ROBOT Отговорено Октомври 30, 2010 Отговорено Октомври 30, 2010 И в БГ има такива яки групи, поне аз знам няколко! Въпроса е да се запитаме защо не са на върха, и какво се толерира тук! Цитирай
V3n0m Отговорено Октомври 30, 2010 Отговорено Октомври 30, 2010 И в БГ има такива яки групи, поне аз знам няколко! Въпроса е да се запитаме защо не са на върха, и какво се толерира тук! Една дума "ЦИГАНИЯ". Цитирай
7thString Отговорено Октомври 30, 2010 Отговорено Октомври 30, 2010 Няма какво да слагаме Гърция в сметките Ония наливат яки пари във всякаква музика там - който е бил там, няма как да не му направи впечатление, че песен на английски почти не се чува, а не е да няма музика Цитирай
ROBOT Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 http://www.worldrockbandcontest.com/b/stokholm.html.html Цитирай
crionic Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Успех на наще Много хубава песен са барнали. п.п.Нещо ми прави проблеми при регистрацията тоз мити сайт.. Цитирай
Recommended Posts