Delyan Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 Ibanez Heart Tripleneck Guitar Ibanez Heart Tripleneck Guitar 2 Цитирай
Redefine Отговорено Декември 29, 2004 Автор Отговорено Декември 29, 2004 emi az namerih tri mp3-ki tuk http://mm.gen.wazzzup.net i go 4uh fetlessa, 10x mnogo!!! Цитирай
Bassko Отговорено Януари 1, 2005 Отговорено Януари 1, 2005 Ibanez Heart Tripleneck GuitarIbanez Heart Tripleneck Guitar 2 Ей т'ва вече ако не е изродщина! Доста неудобно ми се струва. Пък и вида не е кой знае к'во. Даже е гнусна. Обаче колко ме е яд че пропуснах Сатриани и Вай! много много!! Така е, младите хора са прецакани!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 1, 2005 Отговорено Януари 1, 2005 мдаааааааа тоя 'изрод' Вай той сърцевидната не я ли подари след турнето на някй щастливец с билет от концерт. май нещо щеше да има томбола. а иначе аз го имам тоя концерт с малмстин мдааааа там си семплира няква подложка и свирИ интересни нещица, но такава китарка както се казва по-горе е с мн ограничено и специфично приложение. аз влагам положителна конотация в думата изрод що се отнася до китаристи. да не си помислите нещо лошо, напротив Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 мда видях линка .. а ето за това говорим на практика : http://www.vigierguitars.com/GCatalog/Gve6f.htm :guitar: Цитирай
robtrujillo Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 В тая тема гледам от отдавна не е писано, но в ютюб намерих едно клипче което ме остави без думи просто... Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Ето солото на ей тоя клип на Freak Kitchen - Bumblefoot го свири, те показват и фретлеса. Цитирай
Bo Yan Отговорено Юли 6, 2009 Отговорено Юли 6, 2009 това клипче с арабеските импровизации не беше нещо особено... виж турците например имат убийствени неща.. ако се разтърсиш малко ще намериш - там е истината за фретлеса (и в персийската, оп, иранската музика, и в индийската и пакистанската и монголската също... и изобщо източната музика... много широко понятие...) а иначе ето какъв опит имам аз: учил съм фретлес с един от най-големите фюжън китаристи - Дейв Фюзински ето 1то видео което излиза в ютюб : http://www.youtube.com/watch?v=rXksfL1BOLc навремето имах една кухарка на която и бях махнал прагчетата, сега нямам фретлес в училище ми дадоха една фретлес китара за един семестър та можех да свиря на нея. после си я взеха гадовете... общо взето се свиква и е много готино, но аз реших да не дълбая натам, защото 1во не мога да си позволя още една китара и 2ро аз свиря със слайд и това горе долу ми стига... освен това е гот от време на време да ползваш и прагчетата, дори когато свириш със слайд а друга причина да не се задълбавам, е че започнах да вкарвам прекалено много кючек във всичко което свиря, а там, в кючеците има по-добри от мен и, и им идва отвътре и не ми е цел да дръпвам пред тях - нека дишат иначе докато учех с Дейв свирих на един концерт едно индийско парче, на което му бях извадил солото, което в оригинала е с фретлес.. хората се изкефиха, щото през останалата част на парчето свирех на кухарка в модален строй с много тапинг и т.н. и изведнъж идва солото с фретлеса и глей какво става... абе китарата е най-големия купон Цитирай
petar8706 Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 великият Shawn Lane свиреше бая години на fretless преди да почине...дори и има негов модел на viguer Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 В една от съседните теми дойде реч за Майонезените китари, от които тази ми се струва, ама съвсем фретлес... Попаднах и на , две интересни клипчета в тубата, извинете ако ги има по - горе. На втората китарата не се вижда хубаво, ама не звучи като да е стандартна... Хм, интересно, но малко ограничено като приложение... Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Мисля че като става дума за фретлес китари, трябва да чуете и това. Много талантлив е пича. Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Лелееее, комбинация от е-боу и фретлес . Мен и е-боуа ми стига за да се почувствам психопат обикновено... Тоя тип ме кефи адски ! Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 (Редактирано) Също така трябва да чуете и един "чичко" французин - Silvain Luc (Силвен Люк). За тези които не го познават, той свири Godin акустична фретлес китара на много парчета в албумите си. Невероятен китарист! Бях му и на концерта в България, просто... Редактирано Юли 13, 2009 от Kalmar Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Е гус'ин Люк е ясен. Нещо като Люк Скайуокър ама с лазерна китара Цитирай
Recommended Posts