DaftFunk Публикувано Март 6, 2006 Публикувано Март 6, 2006 Реших че е интересно за аудиторията и докато се рових из сайта на Martin ми хрумна. Дано да няма постната такава тема и преди. Значи под на-скъпата имам предвид - НЕ аукционна или притежавана от някой. Тоест произведена е и се продава / обикновено в лимитид едишън / Моят Избор е Martin D-100 Deluxe ( няма да ви кажа колко струва защото няма да ми повярвате. Тоест 6 цифрено число е. А именно : Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 6, 2006 Автор Отговорено Март 6, 2006 Поуствайте предложенията си / и стойността / пък дано да открием и по-скъпа от тази. Цитирай
VOSTOK Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 (Редактирано) Ебаси цената, ква е тая китара? Какво я прави толкова скъпа? бтв намерих я в 1 сайт с 20 000 долара отстъпка, само за 80 К, направо без пари, мисля да си я взема. :green: Редактирано Март 6, 2006 от VOSTOK Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 6, 2006 Автор Отговорено Март 6, 2006 Ебаси цената, ква е тая китара? Какво я прави толкова скъпа? бтв намерих я в 1 сайт с 20 000 долара отстъпка, само за 80 К, направо без пари, мисля да си я взема. Аахахаха кво му плащаш! Значи китарите Мартин ги прави скъпи първо името...( под името има едно надписче ----- "Est. 1833" ако ми следиш мисълта. просто щампата "Мартин" на етикета и второ качеството ( доказвало се за повече от 150 години вече ) Тази специално я прави скъпа идеята на "производителя" да демонстрира колко скъп може да е един Мартин.. не че има някви по-особени качества от някоя от 10 -на хиляди например. Просто са нафрашкали доста скъпи материали и всичко е рисувано по нея. ( отнело е известно време ) И сигурно дървесината е съхнала 100-на години преди да я използват. Цитирай
Guest Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 (сори за изключително съдържателния пост) Цитирай
Hantov Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 не че не ми харесва китарата ама ако е моя ще свиря с ръкавици да не я повредя... Цитирай
Rising_Force Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 (Редактирано) Предполагам, тая китара е от слонова кост и злато с титаниево-платинени струни. Редактирано Март 6, 2006 от Rising_Force Цитирай
drizzt Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 тц, тука имeто прави цената бъркаш цена със себестойност Цитирай
KingdomX Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 не бих дал толкова пари за такова дърво просто няма къде да я крия Цитирай
fLiSk Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 http://www.themomi.org/museum/articles/more/10expensive.html Топ 10 в света. По цена. Показателен е факта, че Мартин държат 5 от 10-те позиции... Не че нещо ама тия китари се купуват само заради цената им... Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 7, 2006 Автор Отговорено Март 7, 2006 (Редактирано) http://www.themomi.org/museum/articles/more/10expensive.html Топ 10 в света. По цена. Показателен е факта, че Мартин държат 5 от 10-те позиции... Не че нещо ама тия китари се купуват само заради цената им... Е да флиск само че тънката разлика между Мартин А-100 ( за 100 бона ) и Fender Broadcaster Prototype е че Прототайп-а е аукционна китара. Не знам дали долавяте разликата между антикварна китара и такава която е чисто нова произвежда се в момента и можете да си я закупите без да наддавате в някой Английски аукцион. А другите китари в тоя топ тен са произведени преди поне 50 години. и от тогасва са колекционерски артефакти. Тва е ;-) Просто малко уточнение щото не си ме чел внимателно. Даже съм написал "НЕ- аукционна" с голямо НЕ! за слепи ;-) П.С. Все пак тоя чарт дето си постнал е полезен. Редактирано Март 7, 2006 от DaftFunk Цитирай
7thString Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Някой беше показал един очукан фендер Е ако става въпрос за реликвена стойност, мисля, че тва бие рекордите Most Valuable Guitar Eric Clapton's (UK) 'Blackie' Fender Stratocaster guitar sold for $959,500 (£528,976), to US chain The Guitar Centre at Christie's in New York, USA on June 24, 2004. Туй е от рекордите на гинес Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 10, 2006 Автор Отговорено Март 10, 2006 Някой беше показал един очукан фендер Е ако става въпрос за реликвена стойност, мисля, че тва бие рекордите Most Valuable Guitar Eric Clapton's (UK) 'Blackie' Fender Stratocaster guitar sold for $959,500 (£528,976), to US chain The Guitar Centre at Christie's in New York, USA on June 24, 2004. Туй е от рекордите на гинес ХАХ! That's a huge piece to swallow.Представям си колко ше струва при едни по-тазлични обстоятелства ;-) сещате се.. какви да не говоря такива неща Да е жив и здрав човека. Цитирай
7thString Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 http://www.rhsdesign.com/celebrityreplicas/blackie.htm клик в/у картинката за да се види в гръб хаха сигурно като й правят "signature" копие, копират дори олющената боя Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 10, 2006 Автор Отговорено Март 10, 2006 http://www.rhsdesign.com/celebrityreplicas/blackie.htm клик в/у картинката за да се види в гръб хаха сигурно като й правят "signature" копие, копират дори олющената боя Йеах боята е в оригинал олющена на сигничър копията. Както джаз бас-а на Джако Пасториус - олющен точно като оригиналът. Цитирай
Recommended Posts