a1RwalK Публикувано Октомври 3, 2010 Публикувано Октомври 3, 2010 Дам колеги... това ме учуди. Някой срещал/виждал/купувал ли си е такива палки, защото по магазините в които съм си купувал палки, такива не съм срещал. Конкретно става въпрос за модел на Vic Firth SRHN (Ralph Hardimon Nylon) Цитирай
Filip Georgiev Отговорено Октомври 5, 2010 Отговорено Октомври 5, 2010 (Редактирано) Ще използвам темата ти да попитам къде в София има най богат избор на палки Редактирано Октомври 5, 2010 от Filip Georgiev Цитирай
a1RwalK Отговорено Октомври 5, 2010 Автор Отговорено Октомври 5, 2010 Ами по лично мой наблюдения, това е DYNACORD. Цитирай
Prodrummer Отговорено Октомври 7, 2010 Отговорено Октомври 7, 2010 Пич, има ги в ebay за около 34 лева. Цитирай
a1RwalK Отговорено Октомври 7, 2010 Автор Отговорено Октомври 7, 2010 Никога не съм пазарувал от Ebay. Това ме възпира да не го направя, защото ми се вижда сложно и скъпо. Мерси за инфото Поздрави, Венко. Цитирай
Recommended Posts