Fallenblood Публикувано Октомври 2, 2010 Публикувано Октомври 2, 2010 (Редактирано) време е и тук да се отбележи тоя проблем, който може би ще бъде малко по-остър, защото има действително значение за междузвездната ситуация защо събития от значим мащаб (фестове!) изобщо не са отбелязани в календара? доколкото разбирам, трябва да се пише на модератор, който да добави събитието... толкова ли нямат възможност уважаемите модератори (които и без това преглеждат повечето теми да не пише някой глупости вътре) да поглеждат и раздел "какво, къде, кога" и да качват каквото преценят в календара? ако щете (и най-вече ако можете, понеже от това вреда няма как да има, само че не знам дали ipb позволява такова нещо) дайте ми на мен едни права да добавям в календара, аз съм почти всеки ден във форума, ще гледам, ще добавям, ще ъпдейтвам, даже описания ще пиша, а не само линкове към темите. и главни букви ще слагам също така, няма да е лошо в един бъдещ момент предстоящите събития да се изместят по-горе в страниците на форума, както и някъде в сайта Редактирано Октомври 2, 2010 от Fallenblood Цитирай
Pandemonium Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 ^ +1, че трябва да се оправи календара. В момента има един човек, който гледа за предстоящите събития (Хосе, доколкото си спомням), а предполагам че не може да смогне. Много често, болшинството потребители нямат време да прегледат всичко в раздел "Какво, къде, кога" и разчитат на календара. Когато обаче няма такъв попълнен е малко неприятно, защото нямаш реална информация, дали случайно група Z, няма концерт тези дни, тъй като ти се е доходило на техен лайв. Признавам си, че само надигам глас и нямам време да помогна за това, но си мисля че ентусиасти ще се намерят. Пък и това си е един вид помощ за популяризирането на групите. Доста често като се търси дадена група, форума изскача в гугъл на челни места. Цитирай
Xoce Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 Здрасти, да, преглеждам раздела "Какво, къде, кога?", но добавям събития, за които потребители ми пишат ЛС, както съм споменал в пиннатата тема в раздела. Иначе, Рафо, както и модераторите също добавят събития в календара. За мен, лично, на 99% съм сигурен, че в този форум има представители на почти всички, активни в момента, столични групи свирещи по клубовете, предполагам и от страната също и въпреки това, почти никой не желае да саморекламира предстоящото участие на бандата си в календара на форума. Както беше отправен призив, от Рафо, в темата за предстящия "6 Години Музикант.орг" - хора, саморекламирайте се (ако нямате нает PR или продуцент)! Айде със здраве Цитирай
Recommended Posts