muzicantini Отговорено Октомври 28, 2010 Отговорено Октомври 28, 2010 Абе тия дни един Корт М600Т ми хвана окото просто. Пасивни ЕМГ-та, Уилкинсън тремоло, махагоново тяло и гриф и много готин финиш. Проблемът е, че Динакорд не го внасят. Имат М600, който е с ТОМ (даже в Сливен го има тоя модел), но аз искам с тремоло. Някаква идея дали някъде в България може да се пробва тази китара? Повтарям си запитването... Някой знае ли нещо по въпроса? Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 28, 2010 Отговорено Октомври 28, 2010 Има ли го в Musicworld? Ако го няма, надали ще го намериш някъде... Цитирай
horsefucker Отговорено Ноември 13, 2010 Отговорено Ноември 13, 2010 (Редактирано) Ама е прав! Няколкото Джаксъна, които съм пробвал, са ужасни и изобщо не си струват парите!Свиря метъл. Хах, кои Джаксъни не са ти харесали? Не може да ме убедиш, че SL1 примерно е слаба китара. Ако си пробвал най-евтините индийски боклуци, може и да са били ужасни! Редактирано Ноември 13, 2010 от horsefucker Цитирай
VERSUS Отговорено Ноември 13, 2010 Отговорено Ноември 13, 2010 Blacktop серията на Fender са убийци и са 1049. Наистина страшни китари, макар и с нетипичен за марката звук. Който не вярва да иде и да пробва. Цитирай
horsefucker Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 И между другото, Джаксън нямат модели, които струват по 20000лв. А съм убеден, че Ибанесите за по толкова далеч не си струват! Цитирай
Bobolin Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 (Редактирано) И между другото, Джаксън нямат модели, които струват по 20000лв.А съм убеден, че Ибанесите за по толкова далеч не си струват! Ако ми позволиш да оборя това твое мнение - ето един Jackson точно за 20000 левчета - Jackson Custom Shop Randy Rhoads Tribute Relic А относно това, че Ibanez за по толкова далеч не си струват парите ... ти на колко такива си свирил и как стигна до това заключение? Не се обиждай, но мисля, че такова изказване не може да се вземе много на сериозно. Разбира се, това е твое мнение и ти имаш право да вярваш в него, но е много далеч от истината. Обикновенно когато говорим за инструменти за такива суми най-често става думи разбира се за уникати а не за серийно производство. Наскоро гледах Ibanez за сходна сума. Дефакто беше нещо като от S серията им но ми обясниха, че тялото му е рисувано ръчно в продължение на месеци от някакъв японец по някаква странна технология на рисуване точица до точица до завършване на цялостната картина. Редактирано Ноември 14, 2010 от Bobolin Цитирай
gog Отговорено Ноември 15, 2010 Автор Отговорено Ноември 15, 2010 И между другото, Джаксън нямат модели, които струват по 20000лв.А съм убеден, че Ибанесите за по толкова далеч не си струват! Не си прав колега.Това е като да си купиш костюм от магазина който е конфекция или да отидеш при най добрия шивач който да ти вземе мерките и да го ушие специално за теб Цитирай
horsefucker Отговорено Ноември 16, 2010 Отговорено Ноември 16, 2010 И между другото, Джаксън нямат модели, които струват по 20000лв.А съм убеден, че Ибанесите за по толкова далеч не си струват! Ако ми позволиш да оборя това твое мнение - ето един Jackson точно за 20000 левчета - Jackson Custom Shop Randy Rhoads Tribute Relic А относно това, че Ibanez за по толкова далеч не си струват парите ... ти на колко такива си свирил и как стигна до това заключение? Не се обиждай, но мисля, че такова изказване не може да се вземе много на сериозно. Разбира се, това е твое мнение и ти имаш право да вярваш в него, но е много далеч от истината. Обикновенно когато говорим за инструменти за такива суми най-често става думи разбира се за уникати а не за серийно производство. Наскоро гледах Ibanez за сходна сума. Дефакто беше нещо като от S серията им но ми обясниха, че тялото му е рисувано ръчно в продължение на месеци от някакъв японец по някаква странна технология на рисуване точица до точица до завършване на цялостната картина. Специално този роудс е с антикварна стойност, защото са произведени малко бройки. Иначе къстъм шоп - 5 - 6000лв. преспокойно. Цитирай
Trysth Отговорено Ноември 16, 2010 Отговорено Ноември 16, 2010 Blacktop серията на Fender са убийци и са 1049. Наистина страшни китари, макар и с нетипичен за марката звук. Който не вярва да иде и да пробва. В Райзинга има ли ги тия модели? Цитирай
VERSUS Отговорено Ноември 16, 2010 Отговорено Ноември 16, 2010 Има ги. Един страт и едно теле, аз ги пробвах и за мен са мн яки. Цитирай
Recommended Posts