Sturmfuhrer Публикувано Декември 23, 2004 Публикувано Декември 23, 2004 Много ми се ще да дадете мнение за саунда на половин минутния запис По възможност коментирайте всичките инструенти отделно. Баса и барабаните са мое творение, докато Налбантов се погрижи за солото По принцип това е част от една песен, но ми се ще да кажете какво мислите за звука на инструментите http://www.cmusicforum.com/dimitar/Sturmfuhrer.ogg Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Много ми се ще да дадете мнение за саунда на половин минутния запис По възможност коментирайте всичките инструенти отделно. Баса и барабаните са мое творение, докато Налбантов се погрижи за солото По принцип това е част от една песен, но ми се ще да кажете какво мислите за звука на инструментите http://www.cmusicforum.com/dimitar/Sturmfuhrer.ogg Майстор на целия саунд Sturmfuhrer! Митко = едно соло на бързо....Амп - "Амплитуб" Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 23, 2004 Автор Отговорено Декември 23, 2004 Е то идеята беше хората да помислят, че саунда е твой и да спрат да те харесват! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Е то идеята беше хората да помислят, че саунда е твой и да спрат да те харесват! :killyou: :green: Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Eeee....Много яко...Не съм го чул още,'ма е много яко. Барабаните се връзват много добре,a за солото к'во да си говорим...(туй е Налбантов,все пак) 'Бе като цяло е вупер яко :green: :green: :green: :green: :green: Аре-кат' го чуя ш'е ви кажа.... модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Eeee....Много яко...Не съм го чул още,'ма е много яко.Барабаните се връзват много добре,a за солото к'во да си говорим...(туй е Налбантов,все пак) 'Бе като цяло е вупер яко :green: :green: :green: :green: :green: Аре-кат' го чуя ш'е ви кажа.... АХХАХАХХАХ ама има луди бе щом не си го чул и ние не сме го свирили едно НЛО го напраи Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 23, 2004 Автор Отговорено Декември 23, 2004 Eeee....Много яко...Не съм го чул още,'ма е много яко.Барабаните се връзват много добре,a за солото к'во да си говорим...(туй е Налбантов,все пак) 'Бе като цяло е вупер яко :green: :green: :green: :green: :green: Аре-кат' го чуя ш'е ви кажа.... Само аз ли не схванах хумора? Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 'Що не мога да я чуя тая гениалност,вашата?!?ИСКА-А-А-А-А-А-А-М!!!! Цитирай
jFog Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Много ми се ще да дадете мнение за саунда на половин минутния запис По възможност коментирайте всичките инструенти отделно. Баса и барабаните са мое творение, докато Налбантов се погрижи за солото По принцип това е част от една песен, но ми се ще да кажете какво мислите за звука на инструментите http://www.cmusicforum.com/dimitar/Sturmfuhrer.ogg ам то от солото почти нищо не се чу да го еа.Един бас и барбанки весеоло тропащи с задоволителен звук п.с.Налбат-а май по звукоизвличането на тия мъркащи лениви зуци взех да го разпознавам.Пиян да бях пак казвах че си ти. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 23, 2004 Автор Отговорено Декември 23, 2004 Хаххаха как така ве... Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 хммм Браво момчета, тоя саунд е добър, а и бирибаните са яки!!! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 25, 2004 Автор Отговорено Декември 25, 2004 хммм Браво момчета, тоя саунд е добър, а и бирибаните са яки!!! Благодаря Мое дело са (обаче помощта на Митака е толкова сериозна, че надали има значение, че са мое дело хахаха) Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Като изключим баса всичко е ОК. Хаха, шегичка! Харесва ми. ПП:: Що не сложите и малко ритъм китара за плътност? Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Като изключим баса всичко е ОК.Хаха, шегичка! Харесва ми. ПП:: Що не сложите и малко ритъм китара за плътност? е тва не трябваше да казваш Цитирай
Recommended Posts