One_Voice Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 готина визия супеда даже ама някак си са много ди-джейски все едно ще свиря в (Daftpunk) . можеби само уауа-то Цитирай
TONY Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 DaftFunk - не сьм много сигурен - ама след като ЕН са фалирали - и минали години май някакви руски мафиоти са ги купили( то иначе едва ли щяха да имат парите) сега май производството е и в Русия и В Щатите - като собствениците са си руснаци то и лампите ЕН - дето ги продават за 30 лв парчето са си мейд ин мадь Рашь Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Хаха One Voice тва май беше закачка с ник-а ми ??? мммм whatever yeah! бих посвирил с тях. ( Daft Punk) А те попринцип преди това че са Dj`s са китарист и басистг ( или беше майче барабанист ) както и да е. Z.Vex На мен ми изглеждат някак vintage... или по-скоро хипарски. Абе свежарски са! Цитирай
One_Voice Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Хаха One Voice тва май беше закачка с ник-а ми ??? мммм whatever yeah! бих посвирил с тях. ( Daft Punk) А те попринцип преди това че са Dj`s са китарист и басистг ( или беше майче барабанист ) както и да е. Z.Vex На мен ми изглеждат някак vintage... или по-скоро хипарски. Абе свежарски са! нищо лично малко да разнообразим атмосферата май сами УА-УА педала ми допада сьщо и оня Junkye ако така се казваше :guitar: Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Хаха One Voice тва май беше закачка с ник-а ми ??? мммм whatever yeah! бих посвирил с тях. ( Daft Punk) А те попринцип преди това че са Dj`s са китарист и басистг ( или беше майче барабанист ) както и да е. Z.Vex На мен ми изглеждат някак vintage... или по-скоро хипарски. Абе свежарски са! нищо лично малко да разнообразим атмосферата май сами УА-УА педала ми допада сьщо и оня Junkye ако така се казваше :guitar: ----} ----} ----} ---} :wall: xaxaxa! случайно стечение на обстоятелствата Цитирай
Recommended Posts