OperationIvy Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Лол, 1во - живеем в БГ, тука за да си набавиш сичките гъзарий на Филди примерно тряа да си леко заможен (лекичко). Ако някой от тоя форум ше свири на Уудсток... ми честито =) Ако съм те засегнал с тва че нарекох Филди аматиор, ми слушал съм и КоЯп, просто ми омръзнаха... Освен тва свиря от достатъчно време, макар че имам тон неща още да уча Цитирай
AorA_Bass Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 Ами тогава друг път си мери изказванията...щотото не сме тука да се праим на мъже, а дса си помагаме..след като искам да знам някой от ефектите на Филди си е моя работа....това не значи че го копирам! Така че гледаи даи мериш изказванията... Цитирай
SoulVader Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 AorA_Bass написа: Ами тогава друг път си мери изказванията...щотото не сме тука да се праим на мъже, а дса си помагаме..след като искам да знам някой от ефектите на Филди си е моя работа....това не значи че го копирам! Така че гледаи даи мериш изказванията... Прав си все пак тоя форум е за това.Всеки го интересуват различни нешта. :killyou: Цитирай
SoulVader Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Здравейте,искам да ви попитам нещо което е извън темата,дали за около 100-130 лв мога да си взема 2 камиончета Equalizer и Compressor, защото тука във Пловдив не намерих. :wall: :wall: :wall: Цитирай
AorA_Bass Отговорено Март 15, 2006 Автор Отговорено Март 15, 2006 Можеш ако си намериш на берингер..иначе..май не... Цитирай
f1_sound Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 (Редактирано) Цитат Здравейте,искам да ви попитам нещо което е извън темата,дали за около 100-130 лв мога да си взема 2 камиончета Equalizer и Compressor, защото тука във Пловдив не намерих. Отиди в магазина на Динакорд в РВ и пробвай камьончетата на Берингер от 45лв ако не, търси втора ръка Пиши и на Никифена от Форума и той може да ти направи хубави, дори доста хубави, направо по хубави от Берингер Редактирано Март 15, 2006 от f1_sound Цитирай
Recommended Posts