OperationIvy Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Лол, 1во - живеем в БГ, тука за да си набавиш сичките гъзарий на Филди примерно тряа да си леко заможен (лекичко). Ако някой от тоя форум ше свири на Уудсток... ми честито =) Ако съм те засегнал с тва че нарекох Филди аматиор, ми слушал съм и КоЯп, просто ми омръзнаха... Освен тва свиря от достатъчно време, макар че имам тон неща още да уча Цитирай
AorA_Bass Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 Ами тогава друг път си мери изказванията...щотото не сме тука да се праим на мъже, а дса си помагаме..след като искам да знам някой от ефектите на Филди си е моя работа....това не значи че го копирам! Така че гледаи даи мериш изказванията... Цитирай
SoulVader Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Ами тогава друг път си мери изказванията...щотото не сме тука да се праим на мъже, а дса си помагаме..след като искам да знам някой от ефектите на Филди си е моя работа....това не значи че го копирам! Така че гледаи даи мериш изказванията... Прав си все пак тоя форум е за това.Всеки го интересуват различни нешта. :killyou: Цитирай
SoulVader Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Здравейте,искам да ви попитам нещо което е извън темата,дали за около 100-130 лв мога да си взема 2 камиончета Equalizer и Compressor, защото тука във Пловдив не намерих. :wall: :wall: :wall: Цитирай
AorA_Bass Отговорено Март 15, 2006 Автор Отговорено Март 15, 2006 Можеш ако си намериш на берингер..иначе..май не... Цитирай
f1_sound Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 (Редактирано) Здравейте,искам да ви попитам нещо което е извън темата,дали за около 100-130 лв мога да си взема 2 камиончета Equalizer и Compressor, защото тука във Пловдив не намерих. Отиди в магазина на Динакорд в РВ и пробвай камьончетата на Берингер от 45лв ако не, търси втора ръка Пиши и на Никифена от Форума и той може да ти направи хубави, дори доста хубави, направо по хубави от Берингер Редактирано Март 15, 2006 от f1_sound Цитирай
Recommended Posts