Spaz Публикувано Март 3, 2006 Публикувано Март 3, 2006 (Редактирано) A: Stagg Hi Hat 13'' B: Stagg China 16'' C: Stagg Splash 8'' Regular Medium Briliant D: Tama RockStar Snare Drum 14'' E: Tama RockStar Tom Tom 12'' F: Tama RockStar Tom Tom 10'' G: Tama RockStar Floor Tom 14'' H: Stagg Double Bass Pedal J: Stagg Тambourine K: Cow Bell Един вид като ме оставят с илюстратор, без работа и King Crimson се случват такива графики... Инспирира ме едно каталогче на MEINL и реших да си надраскам какво имам аз сега и за какво се боря в близките няколко месеца (пеимерно) и така... Са мисла да спа. Редактирано Март 3, 2006 от Spaz Цитирай
AccesS Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 супер необикноивено ми е каде си слагаш 10" том иначе ти пожелавам така желаният от теб сет Цитирай
Spaz Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 оигофренско е, нали? В първия момент поради липса на стойки го махнах от стандартното му място, на което закачих дайрето и хлопатарчето, а самото томче закачих на един от краката на флоор тома. В първия момент беше идиотско, ама с течение на времето му свикнах и са ми е удобно... Като сложа и 16'' флоор том отляво и той ше е на идиотско място, но афтър ол - шо па треа да са по големина подредени ... Още преди години със старите убити аматита бях връзвал така за известно време едно томче ... Абе в интерес на истината тва го видях от Върджил кат беше в София... ае ода да употребя храна. Цитирай
jeleto Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 А в нета има ли сайн, на който можеш да си направиш такава картинка на своя комплект? Ако има - дайте линк! Цитирай
Spaz Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 за сайт не знам аз ползвах абобе илюстратор :green: Цитирай
darmonko Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 А в нета има ли сайн, на който можеш да си направиш такава картинка на своя комплект? Ако има - дайте линк! http://www.zildjian.com/EN-US/products/configurator/ http://www.dwdrums.com/kitbuilder/ Цитирай
Spaz Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 addнах един Paiste Power Ride вчера : ) ганц нюе Цитирай
bonzo Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Честито аре да си го ползваш дълго.А от къде и за какви пари го взе,че и аз скоро трябва да направя същото Цитирай
Spaz Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 От ямахата на раковска и хан аспарух. 330 леви. Оникален чинел. Цитирай
bonzo Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 (Редактирано) Ето какво си пожелавам на мен и на всички ,които го желаят. Извинявам се ,че е толкова малка,но на компютъра, на който седя в момента няма фотошоп. Редактирано Март 15, 2006 от bonzo Цитирай
Recommended Posts