Ohial Ixela Публикувано Март 3, 2006 Публикувано Март 3, 2006 (Редактирано) ами тва е дебюта на една банда дето за мен лично е можи би ще прозвучи малко доста силно но НАЙ-Добрата метал група в бг (или поне в софия) която съм слушал и наистина си заслужава да се види/чуе...името и на мен много не ми харесва но някой им взел Deadlock и така...дами и господа Seven PM представени от солистката на Гранулом - Надя :) Seven PM Live In 'Fans' Video Clips има клипове на 5 авторски парчета и 2 кавъра на Megadeth стила е смесица между хеви-прогресив-пауър-мелодик метал абе гаранция че ще се изкефите щото има яко :guitar: :guitar: :guitar: с други думи има супер яки рифове и много мелодия...както и супер мелодични рифове и много яки мелодийки да не говорим че са супер доб ри музиканти всичките (особено соло китариста е некъв абсоютен ИЗРУД) П.С.: Забравих да спомена че групата си търси сериозен и можещ вокал!!! За контакти ми пишете на ЛМ Редактирано Март 3, 2006 от Ohial Ixela Цитирай
shaym Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 действа просто ако имаш флаш гет го смъкни с него. !!!ЛИЧНО МНЕНИЕ!!! бандата звучи сработено,НО като идея нещо не ми допада,техника-не видях. това е мойто мнение. но то си е мое така ,че на другите може пък и да им хареса. желая им успех Цитирай
jFog Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 трябва да поработят мъъъъничко върху сценичното си поведение много големи тез клипове дя, ше ги точим другите утре днеска само първото киризихме.. Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 НАЙ-Добрата метал група в бг (или поне в софия) Силни думи... Сори,нищо такова не видях. Цитирай
maringtr Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Принципно няма такова нещо като най-добра група... Има просто групи, които са по-добри в едно отношение от други групи, но пък също така по-зле в друго отношение... Всяка група си има собствените добри и лоши страни... Но тези са обещаваща банда... Цитирай
Katsko Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 НАЙ-Добрата метал група в бг (или поне в софия) Силни думи... Сори,нищо такова не видях. именно,изхвърлянията са доста излишни и до нищо не водят освен до въпросително повдигнати вежди :read: Цитирай
mozart27 Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Ами то момчето явно им е фен на тия и е попрекалило със суперлативите. Иначе не са лоши, но като ти кажат най-добрите и човек очаква нещо зверско . Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 Ами то момчето явно им е фен на тия и е попрекалило със суперлативите. Иначе не са лоши, но като ти кажат най-добрите и човек очаква нещо зверско . ми не явну те са супер зле и не знаят колко точно са добри... Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Нищо прогресив няма в стила им.Класическо хеви не чак толкова добре.... Цитирай
stratocaster Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 е, разпускаща музичка е но има къде къде по-добри банди от тях Цитирай
RockoBG Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Мноо ме кефи концепцията с конферансието Една стига да посочим тъй - жанрово приличаща: Велвет проджект - машини, бате, машини. Веднъж съм ги гледал ама знам. Иначе не се кефя на такава объркана музика. Цитирай
maringtr Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Може би малко ще се отдалеча от темата, но не мислите ли, че трябва да се направи нещо по въпроса хората да знаят къде и кога свирят яките бг банди? Цитирай
Recommended Posts