bulby Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Май xxxx са внесли. И цените би трябвало да са под 200лв...
pacman Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Но вината е на моя мързел, а не на педалчето! Вината винаги е в педалчетата
Sieger Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Но вината е на моя мързел, а не на педалчето! Вината винаги е в педалчетата Винаги когато не е в някоя от другите части на чейна разбира се!
pacman Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Винаги когато не е в някоя от другите части на чейна разбира се! Ъммм честно казано аз имах предвид другите педалчета...
Delyan Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Ъммм честно казано аз имах предвид другите педалчета...
Sieger Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Ъммм честно казано аз имах предвид другите педалчета... Ааа тези педалчета в моя "чейн" не влизат
fLiSk Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Dynlop Wah ново трябва да струва не повече от 170 в БГ поне по моя преценка щото дори в Германия където са доста скъпи струвеат около 75 - 80 евро нови.
Rotten Body Landslide Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Значи аз използвам Guitar FX Box v2.6 поради простата причина,че купих PC i немам ник'ва идея как да се използва никоя друга програма,пък и не ги удещам много тия програми,които са изброени в темата за това как да си направим PC-тo процесор
stratocaster Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 пич, тука се пише на кирилица ако не знаеш още.
Sieger Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 (Редактирано) Значи аз използвам Guitar FX Box v2.6 поради простата причина,че купих PC i немам ник'ва идея как да се използва никоя друга програма,пък и не ги удещам много тия програми,които са изброени в темата за това как да си направим PC-тo процесор Китара --> Звукова Карта --> Nuendo/Cubase --> VST Plugins --> Колони/Слушалки Ако искаш по-подробно пиши ми ПМ 'шти обясня /офф Интересна китара си избрал като за начало Редактирано Януари 20, 2005 от Snowwhite
Putniq Bega4 Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 (Редактирано) АЗ ИМАМ КАБЕЛ И ГО ВКЛЮЧВАМ У РАДИОТО НА ДЕДА МИ - ТЕ ТОВА Е САУНД МАЛЕ ТО Е ДРАИВ ТО Е ЧУДО Редактирано Януари 19, 2005 от Putniq Bega4
Rotten Body Landslide Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 изжиняжам се за латиницата не бех запознат добре с пражилата нема да да повтори Sieger аз започнах с една голяма баракуда но наскоро си взех тази
Joys Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 С побългарен Metal Zone. Има си едни 6 врътки отгоре и 1 черничко копченце, което прави много интересни неща като се настъпи с крака и светне червен диод. Иначе си ми харесва звука. Можеш да си го нагодиш ( в известни граници разбира се ) от Death Metal до AC/DC. :guitar:
smoka Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 FUNK FOREVER......Аз свирих доста време с Zoom 4040 и бях много доволен , ама той най-накрая се прецака......започна сам да си сменя блендите по време на свирене.......Сега свиря с новата серия камиончета на Beringer , взех си Ultra Metal......Много е добър и може да не си усилваш гейна за по малък драйв ама нещо сигурно захранването не е наред и има малък бръм .....Некой ако знае защо???? ще ви драсна и за другите.........
SomeoneElse Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 (Редактирано) Аз свиря с ефектчетата от подписа ми. И съм много доволен. Boss PW-10 Wah-то е доста...как да кажа...мултифункционално - има си вградени различни видове драйвове : Flat response Booster, BD-2 Blues Driver, OD-2 Overdrive, OD-1 Distortion-Overdrive, MT-2 Metal zone - всичките на Boss, Мarshall GUV`NOR дист и Electro-Harmonix Big Muff Fuzz. Видовете Уа-модулация пък са следните: Uni-Vibe използвано през 60те и 70те години - пулсиращ винтидж звук тоест; Boss Humanizer за talkbox; Morley Bad Horsie; VOX V846; JMI Cry Baby; Bass Wah; и възможност за моделиране и запаметяване на всякакви комбинации между тези всичките с различни нива на gain от драйвовете и диапазон на промяна на wah-то Абе хубава играчка, от която с малко повече бъзикане могат да се изкарат много хубави звуци, а и възможността да запаметяваш пресети позволява да се махне отделното камионче за dist/overdrive, или пък да се ползва за дооцветяване при сола примерно (освен звука от главното му предназначение). Boss МТ-2 Metal Zone-а ние много добре си го знаем - на мен лично страшно ми харесва за ритъм, но от към солца има какво да се желае, казано в общи линии. Макар че с този DD-6 след себе си и за сола обажда много добре. Boss DD-6 Digital Delay - педалчето ми, което аз най-много си ценя. Отново ужасно мултифункционално. Лесно за работа, а и с много хубав звук. Най си ми харесват Warp и Reverse функцията - с Warp с натискане и задържане на педала не се спира дилея, а започва да повтаря това, което е звучало в момента, в който е настъпен - много полезно за безкраен състейн на края на сола, като на Nothing Else Matters примерно, където последния тон от солото звучи едва ли не до края на песента А Reverse си казва - докарвам едно към едно началото на Swamped на Lacuna Coil, дадено за пример. Behringer UC-100 Chorus - доволен съм, независимо от ниската цена - 52 лв! Много добро попадение и за чисти неща придава много много хубав тон, особено в комбинация с DD-6тицата Лошото е, че като че ли е някак "недостатъчен" този Chorus, защото при мен Level, Tone и Depth са на макс, само Rate-а е на 25%, за да постигна характерния вънлив звук на chorus ефекта. И на последно място кубенцето ми, защото то има много голяма роля в звука - Epiphone EP-1000R - 30W с 10" говорител. Не знам от къде се е пръкнало в България, но смея да кажа, че свири много по-добре от повечето кубета, които съм чувал. Има и много благ драйв, но той си е чисто рокаджийски, по-скоро само Overdrive, та не става за метализми, затова не го ползвам. Ами това е от мен, спирам, че много се разписах Редактирано Март 20, 2007 от SomeoneElse
Recommended Posts