stalowa_wola Публикувано Март 3, 2006 Публикувано Март 3, 2006 (Редактирано) Здравейте! Грифа на китара ми не е лакиран или поне така си мисля . Виждам, че като се свири и се цапа. Та се чудех дали няма някакво решение на този проблем. То май като гледам новите инструменти повечето са с такова покритие, т.е дървото си остава почти голо :think:. На цигулките и класическите инструменти май има нещо такова за покритие и не им се цапат. Как мислите? :violin: Edit: Поздрави за 3-ти март! Успехи желая! Редактирано Март 3, 2006 от stalowa_wola Цитирай
KAE Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Тъкмо се канех и язе да попитам същото и колегата ме изпреварил... Покритието на талпата (от профила ми) е матово, но само за няколко репетиции грифа придоби страхотен блясък , като след ВСЯКО свирене съм почиствал старателно с мек памучен парцал. Не вярвам обаче състоянието на покритието да се върне в първоначалния му вид... Нека някой специалист да даде акъл все пак. Цитирай
Recommended Posts