niki123bg Публикувано Март 2, 2006 Публикувано Март 2, 2006 Та търся си схемата за модификация на Boss Ds1 - Keely Mod. Някъде из нета имаше хора които продават how-to със снимчици - разпойте тук, запойте там и описание на елементите които се заменят. Някой случайно да им нещо такова, че нещо ми омръзна звука на ДС-то и искам да го променя Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Ами аз питах Налбантов, но той категорично отказа да ми даде инфо. Цитирай
Black Bird Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 1во искам да кажа че драйва в Кели мода е намален доста и диста вече не е дист а бустер. Който работи много добре само с ламповия ми амп. Искам да се извиня за отказа...но и 2та ми Кели мода имат сантиментална стойност за мен. И не е етично спрямо човека който ги прави. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 http://free.data.bg/metalhammer/R_Keeley.rar кели мод а в бонус има и сд 1 мод Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Да, няма проблеми, просто ти май беше единствения потенциален източник на информация тогава . Цитирай
niki123bg Отговорено Март 2, 2006 Автор Отговорено Март 2, 2006 Еййй супер Ами точно за бустер на ламповото ми животинче го искам аз. Имам едно ДОД 308 YJM което върши много добра работа за бустер, само че е шумно като за целия китайски народ. Та се надявам Дс1-то с мода да е доста по-добре (сега без мода е страшно безшумно ако не се прекалява с дист-а). Цитирай
Recommended Posts