TranspereNT Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ, имам проблем с моя BOSS ME 50 !! настройвам го за метал и когато увелича noise surppresora се чува странен шум когато заглуша струнаили изведнъж спря звука с ръката. Чува се нещо като буботене за много кратко и e много дразнещо. свириx на живо и когато изсвирих заглушени тонове китарата звучеше много зле. опитах много настройки или може би е от апаратурата защото свиря в пулт a не в кубе ! ПОМОГНЕТЕ Цитирай
muzicantini Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Изобщо не стана ясно какъв ти е проблемът... я по-добре запиши един семпъл да чуем за какво иде реч. Цитирай
DILETANT Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Интересното в случая е че питащият е пуснал въпросния "проблемен" процесор за продажба. Доколкото знам, BOSS ME 50 няма вградени спийкър симулации, т.е. е предназначен е за свързване към китарен усилвател а не към пулта. Това може да е причина за кофтия звук, който си получил. Цитирай
TranspereNT Отговорено Септември 15, 2010 Автор Отговорено Септември 15, 2010 Интересното в случая е че питащият е пуснал въпросния "проблемен" процесор за продажба. Доколкото знам, BOSS ME 50 няма вградени спийкър симулации, т.е. е предназначен е за свързване към китарен усилвател а не към пулта. Това може да е причина за кофтия звук, който си получил. Пуснал съм го за продажба защото аз съм начинаещ и вообще незнам как да си го настроя и искам нянанъв процесор в който сичко да си е направено... BOSS ME 50 не е проблемен Сигурен съм че секи BOSS ME 50 e така, просто питам някой ако има такъв да ми помогне как да го настроя, но така или иначе съм го пуснал за продан Цитирай
TranspereNT Отговорено Септември 15, 2010 Автор Отговорено Септември 15, 2010 И звука не е кофта а лекият шум който остава след спиране на свиренето с него Цитирай
DILETANT Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 ^ Както виждаш съм написал "проблемен" в кавички, т.е. процесора си е О.К. и че проблема е че не можеш да си го настроиш. Успех! Цитирай
muzicantini Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Отново - пусни семпъл, има шум и шум - един на едно вика брум, шум, съскане, микрофония, пращене, пищене и т.н. Да разказваш няма смисъл, едно семпълче ще свърши страхотна работа, ако искаш да ти се помогне. Цитирай
ferario Отговорено Септември 22, 2010 Отговорено Септември 22, 2010 ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ, имам проблем с моя BOSS ME 50 !!настройвам го за метал и когато увелича noise surppresora се чува странен шум когато заглуша струнаили изведнъж спря звука с ръката. Чува се нещо като буботене за много кратко и e много дразнещо. свириx на живо и когато изсвирих заглушени тонове китарата звучеше много зле. опитах много настройки или може би е от апаратурата защото свиря в пулт a не в кубе ! ПОМОГНЕТЕ Поиграй си с настройките на Noise Suppressor ефекта. Аз съм с BOSS GT-8 и като не беше бутнат гейта и при мен имаше подобни явления. Задай му по-рязко отпушване Release Time = 0 (по памет, не ми е под ръка). Ти променяш само нивото на отпушване, но не и времето за реакция. Двете се барват поотделно. Поне при GT-8 е така, надявам се и при ME-50 да е същото. Цитирай
Recommended Posts