beaubourg Публикувано Септември 12, 2010 Публикувано Септември 12, 2010 Здравейте, за трета струна на тамбурата е нужно повече усилие за натискането, има ли начин да се промени това? Като са нови сякаш за малко е наред, но след това става много твърда. Има ли начин да се въздейства някакси?. Възможно е да е от струните, но за съжаление успявам да намеря само един вид, на които пише GSK. Цитирай
deian Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Опитай с друга струна /за китара например/-не е нужно непременно да използваш комплект. А избора на струни наистина е малък. Най-недоволен съм от една пловдивска фирма /последния път само нейни комплекти се продаваха и то само в "консервата"/и мисля вече да не купувам комплекти, а да си ги "правя" от китарни. Успех! Цитирай
beaubourg Отговорено Ноември 23, 2010 Автор Отговорено Ноември 23, 2010 (Редактирано) Опитай с друга струна /за китара например/-не е нужно непременно да използваш комплект. А избора на струни наистина е малък. Най-недоволен съм от една пловдивска фирма /последния път само нейни комплекти се продаваха и то само в "консервата"/и мисля вече да не купувам комплекти, а да си ги "правя" от китарни. Успех! Доста време мислех да ги "изваря", някои казват че помагало, но дъщерята ми спести труда - скъса една струна и просто ги смених - новите са идеални да ги видим колко ще издържат Иначе от китарни бива, ама всичко по 2 трябва да умножавам Редактирано Ноември 23, 2010 от beaubourg Цитирай
Recommended Posts