cri64an23 Публикувано Септември 11, 2010 Share Публикувано Септември 11, 2010 (Редактирано) Въпросът ми е дали ще мога тази джаджа да я включа в мп3 плеъра (с преход) и да я ползвам само като усилвател, защото или аз съм доста глух или плеара ми е слаб (първото е по възможно ) ама не ми е достатъчно силно за да се кефя . дали ще промени звъка и дали изобщо има смисъл. това имам предвид Редактирано Септември 11, 2010 от cri64an23 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 11, 2010 Share Отговорено Септември 11, 2010 Няма да е лесно, няма да е добре, няма да се кефиш, няма смисъл. Потърси по-чувстъвителни слушалки за плеъра или специален допълнителен усилвател. Ако наистина си с частична загуба на слуха лекарят ще ти даде по-добри съвети, включително и за технически средства. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blagoy Nikolov Отговорено Септември 11, 2010 Share Отговорено Септември 11, 2010 За тези готини джаджи има направен и мини кабинет, ако нямаш читави слушалки е добър вариант. Всъщност какво свириш с този Amplug, защото те са няколко варианта, от които всеки има точно определен звук. Може и да не е подходящ за стила ти. Този от снимката специално би трябвало да е акустичен симулатор, съдейки по името му, тъй като него точно не съм го чувал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Септември 11, 2010 Share Отговорено Септември 11, 2010 (Редактирано) ^Номера е, че пича не иска да свири, а да слуша. L.K. Незнам дали лекарят трябва да е ушен.Един психиатър би свършил по-добра работа(с оглед на звуковата и шумова култура на младото поколение). П.П.Два кабинета 4x12 биха свършили прекрасна работа в комбинация с лампова глава.Само незнам как се връзват към ушите, без опастност от увисване. Редактирано Септември 11, 2010 от SviStyle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Get off Отговорено Септември 11, 2010 Share Отговорено Септември 11, 2010 Това е слушалков пред усилвател за китара и няма нищо общо с това което търсиш. Има 1000 други джаджи дето могат да ти свършат работа. Но това НЕ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Септември 11, 2010 Share Отговорено Септември 11, 2010 Имайки предвид, че това е миниамп, би трябвало да изкривява по опредлен начин звука и да не става за целта. Акустичен вероятно ще има доста високи... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cri64an23 Отговорено Септември 12, 2010 Автор Share Отговорено Септември 12, 2010 благодаря за отговирите, и аз предполагах, че нямаше да стане, но все пак исках да попитам. а иначе да защо пък да не си зема два кабинета и да си го нося Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts