Lachy Публикувано Септември 9, 2010 Share Публикувано Септември 9, 2010 Здравейте ... тъй като съм решил да си взимам някъква китарка (не за много пари) видях нещо което немога да си го обясня. Става дума за тези два корта(знам че и двата не са кой знае какво, но все пак се нуждая от професионален съвет). Въпроса ми е че съм пробвал Z40 и горе доло става, обаче преди дни видях този X-1 и някак точно това което ми трябваше, 24 прагчета и ръчка. Искам да ви попитам защо е толкова по ефтин от Z40 и по точно с кое е по зле. http://www.musicworld.bg/bg/c_362/i_21861/Cort_Z40_BK.html http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_21...rt_X_1_BKS.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 9, 2010 Share Отговорено Септември 9, 2010 За 230 лева не очаквай стабилна "ръчка". Z44 e моят фаворит. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lachy Отговорено Септември 9, 2010 Автор Share Отговорено Септември 9, 2010 е да ама и цената му е много фаворитна ... тоест неразполагам с толкова Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GreenZombie Отговорено Септември 9, 2010 Share Отговорено Септември 9, 2010 Тремулото на X1 е много стабилно. Един приятел си купи същата и мога да кажа, че не се разстройва изобщо от тремулото. Но имай предвид, че Z40 е с по добро дърво и ще вади по-добър звук, но ако държиш да има тремуло X1 не е никак лош вариант. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Септември 9, 2010 Share Отговорено Септември 9, 2010 Аз пък не останах очарован от Z44, никак даже. Дори само заради това, че няма инлеи по грифа. Както и да е. То по принцип Винтидж тремолото не разстройва, доколкото знам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nice 2 Митю Отговорено Септември 10, 2010 Share Отговорено Септември 10, 2010 не е въпроса до разстройването. евтиното тремоло е от евтини и некачествени материали, т.е. ще има (лошо) влияние върху звука, състейна, дори може и струните да ти къса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bustard Отговорено Септември 10, 2010 Share Отговорено Септември 10, 2010 X-1 RULLS много добра китара и тремолото е много добро а, и наистина не се разстройва ,това е много добра китара, а Z40 е с tune-o-matic и е с форма близка до ЛП (китара на която се кефя) но унищожена, с изключително грозни допълнения което я прави нито класическа, нито хеви така, че X-1 Е МОЯТА ПРЕПОРЪКА! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GreenZombie Отговорено Септември 11, 2010 Share Отговорено Септември 11, 2010 Подкрепям bustard Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Септември 11, 2010 Share Отговорено Септември 11, 2010 За мен по добрия вариант е Z40-BK Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Септември 12, 2010 Share Отговорено Септември 12, 2010 Някой може ли да каже за коя китара говорим... Имам Z44 и няма почти нищо общо с Z40 (300 лв. разлика г/д)... и все пак бих взел Z40 (преди Х-1). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts