peshoy2k Публикувано Декември 22, 2004 Публикувано Декември 22, 2004 някой записвал ли е през него в cubase и ако може помощ що не ми излиза там не знам Цитирай
phile Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 пиши малко повече инфо как точно го правиш това?!!? съшто какъв интерфейс ползваш?!? Просто опиши точно какво се опитваш да направиш за да може да мислим кяде е възможно да се крие проблема... Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 22, 2004 Автор Отговорено Декември 22, 2004 ми имам китарен процесор на диджитек с такъв изход пуснах го към зв карта и звука е мн добър в сравнение с аналоговия и нивата са мн силни свързвам го към ему 1212 тва е в общи линии Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 щом си изкарал звук през звуковата карта, значи ти остава да зададеш само от каде да записваш и това е задаваш спдф като вход за запис (не, че съм го правил, но говоря принципно как ства) Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 22, 2004 Автор Отговорено Декември 22, 2004 абе и аз така си мисля ама нещо не мога да се оправя явно е до четене на скапания миксер на картата поне же не съм имал досега и за тва не мога да се оправя Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 26, 2004 Автор Отговорено Декември 26, 2004 оправих се ако някой има проблем с дигиталния вход да се обади вече съм спец хаха. оказва се че и клока е основен проблем трябва да е на външен защото иначе има кликове Цитирай
Recommended Posts