yellow nEuphoria Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Трудно парче за пеене, Джо е най-добрия певец... надявам се да ви хареса за слушане и да коментирате Visit My Website Цитирай
sardaesox Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 Супер!Сега го чух и на мониторите-няма миксови кусури,певеца е супер,барабаните са убиец,както и китарите-може би малко касата дава надмощие над баса,ама въпрос на вкус..Това за смесването,за изпълнението нямам забележки Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 8, 2010 Автор Отговорено Септември 8, 2010 ^ Оценявам го, ПИЧ си!!! И твойте работи са готини Цитирай
DREAMMIND Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 Много готино е станало А вокала е с супер интересен глас при все ,че е талант,има супер глас за прогресив мисля. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 8, 2010 Автор Отговорено Септември 8, 2010 Мерси хора, Обичам ви! Цитирай
Лими Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 Не ви чувам! Да, добре е станало, ама защо сте го "потопили" вокала в дълбокото? Я, опитайте това парче с кухарки на някой купон! Ако стане добре значи сте готови! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 9, 2010 Автор Отговорено Септември 9, 2010 Никога няма да сме готови да се мерим с Ричи Блекмор и Джо Търнър, и не само за нас мисля, че никой не е на тяхното ниво лично според мен, не съм чувал някой да я пее като Търнър тая песен... но кавърчето мисля, че е приятно за слушане.. най-важното да радва ухото Приятно слушане и още оценки, ако може Цитирай
hand_of_doom Отговорено Септември 9, 2010 Отговорено Септември 9, 2010 Тфа с вокалите нещо не го разбрах, мен лично много си ме кефи Като че ли единствено бих предпочел някакъв по-мелодичен дисторжън на ритъм китарата, но това вече е въпрос на личен вкус Като цяло бомба е станало! Викайте, ако ви трябват статисти за клип Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 9, 2010 Автор Отговорено Септември 9, 2010 малко по-друга версия Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 10, 2010 Автор Отговорено Септември 10, 2010 Да ви имам и коментирането ( благодаря от сърце на тези които писаха ) Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Браво бе, майна! Пеенето миди ли е? Сериозно - пеенето е страшно! Кой пее? Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 14, 2010 Автор Отговорено Септември 14, 2010 Едно момче от махалата, беше попаджия-чикиджия, но аз успешно го направих рокаджия Цитирай
FFFDF Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Добро изпълнение... Само на припева тунерът си личи доста Поздрави Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 14, 2010 Автор Отговорено Септември 14, 2010 Няма тунери, всичко е от секса, курвите и наркотиците! 1 Цитирай
Recommended Posts