richi Публикувано Март 1, 2006 Публикувано Март 1, 2006 някой може ли да ми даде координати на импресарио за ангажименти по морето? :read: Цитирай
richi Отговорено Март 2, 2006 Автор Отговорено Март 2, 2006 от един до трима.зависи от парите,обекта,времето за работа и т.н. свирим евъргрийни.не държим на ангажименти за целия сезон. Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Аз съм мениджър и мога да поразпитам на някой места КАкъв стил ви е музиката и колко пари искате на вечер/на човек, че да знам какво да говоря. Демо имате ли ??? Цитирай
tsetso Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 (Редактирано) от един до трима.зависи от парите,обекта,времето за работа и т.н.свирим евъргрийни.не държим на ангажименти за целия сезон. ОК ако ви поискам снимка колко ще бъдат на нея?1-2-3? или пак зависи? Фирма Айя за кой район си мениджър и ако не е таина за коя фирма или заведение работиш? Те хората си пишат че свирят evergreen ама....... Редактирано Март 12, 2006 от tsetso Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Е ОК ама като толкова разпитвате ако утре ви се обадя с готова група какво ще стане? Ще кажете ами имах един приятел...ми трябва да му звънна...ама ще видим...или какво? Цитирай
NoSoul Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Е ОК ама като толкова разпитвате ако утре ви се обадя с готова група какво ще стане? Ще кажете ами имах един приятел...ми трябва да му звънна...ама ще видим...или какво? Търси си за морето импресарио човека... съмнявам се да си праи сметка да ходи да свири с белите мечки .Поне няма да е от днес за утре. Иначе тва е от сорта на "Продавам тука една черна китара...". Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Не! Обратното имах предвид ама както и да е Цитирай
tsetso Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Е ОК ама като толкова разпитвате ако утре ви се обадя с готова група какво ще стане? Тъпо копеле като разпитвам значи има за какво.Пък и не си ми се обаждал за да видш какво ще стане,така че такива коментари са абсолютно излишни.Просто ме заинтригува мнението че групата е от един, двама,трима-зависи.Напомня ми стария виц за пича които направил квартет: Среща го приятел и го пита какво правиш?Квартет-вика оня. -Аха а колко човека? -Трима ве -Е кои са вътре? -Ами аз и брат ми -Е нали нямаш брат ве -Е да де...... Цитирай
richi Отговорено Март 17, 2006 Автор Отговорено Март 17, 2006 ето малко пояснения за формацията. аз съм клавир, китара и вокал колегата ми е клавир, акордеон и вокал певицата си е певица по отношение на стила музика свирим български, английски, руски, италиански и испански парчета. вие преценете това евъргрийн ли е. по отношение на оборудването разполагаме със всичко необходимо. лично аз когато работя сам или с певица ползвам основно дискети. принципът ми е песента да звучи мах.близо до оригинала. Благодаря на всички отзовали се на молбата ми! Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 (Редактирано) ... по отношение на стила музика свирим български, английски, руски, италиански и испански парчета. вие преценете това евъргрийн ли е ... Ми не е По морето има много "барове", в които вероятно 6те си намерите работа. Друг е въпроса за какви пари Обадете се на: +359 888 340486 (казва се ИВО) Кажете му, 4е Дан4о (от Гренландия) ви е дал телефона му. Той е 4овека, който може да намери работа за такава формация във Варненския район. Има позиции навсякъде във Варненския район и 6те ви свър6и работа ако ви хареса. Успех! Редактирано Март 19, 2006 от visiondann Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Е ОК ама като толкова разпитвате ако утре ви се обадя с готова група какво ще стане? .... Напомня ми стария виц за пича които направил квартет: Среща го приятел и го пита какво правиш?Квартет-вика оня. -Аха а колко човека? -Трима ве -Е кои са вътре? -Ами аз и брат ми -Е нали нямаш брат ве -Е да де...... Цецо, тука преби от виц !! Хаххааххахаха Цитирай
richi Отговорено Март 20, 2006 Автор Отговорено Март 20, 2006 Благодаря за информацията! Ще звънна! Все пак какво е евъргрийн щом това не е? Смятам че музиката ми е по-подходяща за ресторант. За бар мисля че не ме бива Цитирай
Recommended Posts