Pavlin_sv Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Имам такава "китара" .... освен да учиш гамите и да си тренираш ритъма не виждам какво можеш да свириш на нея а още повече си момиче пръстите са ти по изнежени . На мен 4 пъти ми се обелиха плюските на лявата ръка със същите като твойте струни докъто осъзная ,че ми трябват по тънки . Успех! Цитирай
Galadriel7 Отговорено Октомври 7, 2010 Отговорено Октомври 7, 2010 (Редактирано) На мен китарата на този етап ми трябва за да развия най-най-базови знания и умения. Иначе ще видим какво ще стане със струните (btw, китарата вече е настроена, звучи добре и като че ли всичко е наред) и колко ще издържа да свиря с толкова дебели. По-миналата нощ учих разни неща до 2ч сутринта, след което клавиатурата на лаптопа ми се струваше като пухена възглавничка като пиша; казах си, че на другия ден няма да свиря, само че не издържах на изкушението. И така. Цялото това удоволствие по всяка вероятност е само временно, докато науча основните неща и си взема прилична китара. Но новата китара съвсем не ми гарантира предимство заради изнежените ми пръсти - металните струни са си метални струни, нали? Редактирано Октомври 7, 2010 от Galadriel7 Цитирай
Recommended Posts