daiss Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Здравейте. Искам да попитам 2-3 неща относно барабаните. 1: Преди един ден намерих този форум и почти нищо не съм чел 2:Рещих да започна да свира (защото ми харесват барабаните и ме кефат) и искам някои по-прости съвети за това с какво да започна какъв учител да си намера и неща от този сорт От Пловдив съм!!! Мерси предварително Цитирай
бобчо Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 Я марш в Психодиспансера......,ама бившия (Бул.Руски срещу стоматологията)!Там ще намериш Иван Енев!От там нататък каквото и да ти се говори в темата е така да се каже излишно(поне докато не поставиш основите на свиренето)!Ами това е ..... Поздрави!!! Цитирай
herbari Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 Съгласен съм с колегата. Иван Енев е човекът! Няма да сгрешиш с него. Цитирай
SummerRain Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 Препоръчвам ти ако ти се занимава по сериозно отскочи до музикалното училище и питай за преподавателя по ударни Пенчо Пенчев се казва, ако си сериозен няма да съжаляваш Цитирай
toxic Отговорено Септември 28, 2010 Отговорено Септември 28, 2010 На мен ми препоръчаха като начинаещ да се упражнявам върху практис пад примерно 6 месеца. Има резултати усещам как рудиментите стават по лесни и по лесни.Обаче ако не си пуснал метроном няма много смисъл да има в упражненията ти. Така че ето така карай: 1.Тренирай най лесните рудименти и примерно всяка седмица добавяй още един. 2.ако ти се отдава продължавай. 3.Купи си сет и върви при някой учител ако има в града ти или www.freedrumlessons.com Цитирай
koko_enev Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 Кой го измисли това ,че без метроном няма смисъл от упражнения.Само обърквате хората които още незнаят за какво става вапрос. Цитирай
toxic Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Има ама е много по незначителен резултатът. Цитирай
a1RwalK Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 (Редактирано) Мисля че чифт тежки палки, метроном и школата Stick Control + минимални познания по музика, ще са ти напълно достатъчни да започнеш, след това да се зарибиш и да си намериш учител. Редактирано Октомври 3, 2010 от a1RwalK Цитирай
Recommended Posts