InvsbL Публикувано Февруари 28, 2006 Публикувано Февруари 28, 2006 Мхм ... та .. от доста време си търся таблатури на БГ изпълнители ... но немога да намеря нищто , та ако някой може да ми помогне ще съм му доста благодарен ... примерно ако ми даде линк сас сайт4е за БГ таблатури или линк4е с тях направо ... :wall: П.С. ... търся табове на АХАТ и ЕПИЗОД... ако можите да ми намерите наиситна ще съм много благодарен Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 ПЕЙ СЪРЦЕ !!! В този сайт има разни лиготийки , дано намериш каквото ти трябва ... А за Ахат - потърси , имаше една тема , в която killer беше направил табове ... Цитирай
InvsbL Отговорено Февруари 28, 2006 Автор Отговорено Февруари 28, 2006 Мне ... гледал съм вече, там няма нищо което да ми помогне ... само текстове ... а на мен ми трябват таблатури :wall: ... Мерси много все пак Цитирай
NoSoul Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 (Редактирано) Защо в този раздел? Редактирано Февруари 28, 2006 от NoSoul Цитирай
InvsbL Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 е сори ... ама за 1 път съм в този форум и ... така .. та поне да беше казал в коя тема 4е да пусна там ... :wall: :killyou: Цитирай
killer Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2495 Виж това дали ще ти свърши работа! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
Recommended Posts