Jump to content
Българският форум за музиканти

Станкича се представя


Recommended Posts

Здравейте, аз съм Станкича и съм на 37г. Завършил съм муз. академия и свиря на бас, китара, малко на ударни, саксофон и хармоника(сега се уча), а също така проявявам интерес и към блок флейта. Стилово не се ограничавам, но страст са ми стиловете: рок, блус, джаз, фънк и всяка музика изсвирена от хора на живо! Започнах да свиря на бас, когато бях на 15г. Вдъхнови ме Стенли Кларк :thumbs_up: Към китарата ме подтикна Ангъс Янг от AC DC (тогава бях на 13). Свирил съм с няколко групи и винаги съм се стремил да наблягаме на авторса музика, но никога не се е получавало! По-известните проекти са Sugar (банда, с която свирих по родните рок клубове), Monday Morning (с тях имаме няколко лайфа и участия в конкурса PASSPORT само авторска музика) и половин турне с Дони (тогава замвствах Юрката-свирих на бас). Другите ми проекти не са популярни. В общи линии се представям за да намеря съмишленици и евентуално хора, с които да мога да музицирам, а можеби и да работим заедно! http://www.myspace.com/stanimirmarinovstankicha това е линк към някои мои демо парчета

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Aз съм китарист.Свиря от 20 години.Свиря малко и на клавир-yamaha. Имам авторски песни. Свирил съм в джин сюр ,един от основателите съм. 0889675296 Емил. ако искаш може да се чуем.Мога да ти пратя някои авторски парчета.Търся хора за авторска музика - сериозни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.