stankicha Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 Здравейте, аз съм Станкича и съм на 37г. Завършил съм муз. академия и свиря на бас, китара, малко на ударни, саксофон и хармоника(сега се уча), а също така проявявам интерес и към блок флейта. Стилово не се ограничавам, но страст са ми стиловете: рок, блус, джаз, фънк и всяка музика изсвирена от хора на живо! Започнах да свиря на бас, когато бях на 15г. Вдъхнови ме Стенли Кларк Към китарата ме подтикна Ангъс Янг от AC DC (тогава бях на 13). Свирил съм с няколко групи и винаги съм се стремил да наблягаме на авторса музика, но никога не се е получавало! По-известните проекти са Sugar (банда, с която свирих по родните рок клубове), Monday Morning (с тях имаме няколко лайфа и участия в конкурса PASSPORT само авторска музика) и половин турне с Дони (тогава замвствах Юрката-свирих на бас). Другите ми проекти не са популярни. В общи линии се представям за да намеря съмишленици и евентуално хора, с които да мога да музицирам, а можеби и да работим заедно! http://www.myspace.com/stanimirmarinovstankicha това е линк към някои мои демо парчета Цитирай
ultramega Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Здравей, чух музиката ти Приятно изкарване във форума ! Цитирай
haos Отговорено Септември 23, 2010 Отговорено Септември 23, 2010 Aз съм китарист.Свиря от 20 години.Свиря малко и на клавир-yamaha. Имам авторски песни. Свирил съм в джин сюр ,един от основателите съм. 0889675296 Емил. ако искаш може да се чуем.Мога да ти пратя някои авторски парчета.Търся хора за авторска музика - сериозни. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Октомври 9, 2010 Отговорено Октомври 9, 2010 Добре дошъл и от мен, много ми беше приятно да ти чуя музиката Цитирай
Recommended Posts