Rocka rolla band Публикувано Август 27, 2010 Публикувано Август 27, 2010 http://www.4shared.com/audio/W5JneL4l/Love...ever_-_Mp3.html Цитирай
lumpy Отговорено Август 27, 2010 Отговорено Август 27, 2010 (Редактирано) Според мен звучи страхотно! Много ми харесва вокала. Абе като цяло си отговаряте на името по най-добрия начин Редактирано Август 27, 2010 от lumpy Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Август 27, 2010 Автор Отговорено Август 27, 2010 Благодаря ти братле ... ще го бъде май ! Yesss ... Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 27, 2010 Отговорено Август 27, 2010 Супер е парчето, много е яко,звучи като от най-силните години на Скорпиънс Цитирай
yotzzo Отговорено Август 27, 2010 Отговорено Август 27, 2010 (Редактирано) Я, какъв вокал! Много съм впечатлен! Фен на Гилън? Поздравления и успех! Само да не се откажете/разпаднете! Много стегнато парче, има какво да се жаелае като собствено звучене, но ще го напипате. Само дайствайте! Редактирано Август 27, 2010 от yotzzo Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Август 28, 2010 Автор Отговорено Август 28, 2010 Да сте ми живи и здрави приятели ... много БЛАГОДАРЯ за коментарите ви - толкова важни за мен! Ами да - познахте ... фен на Gilan, Koverdale, Klaus Maine, Tempest i ... охоооооо много са ... Стила и начина на пеене съм ги избрал отдавна, и с огромно удоволствие ще продължавам така ! Благодаря ви пак ... и сядам да пиша текста на следващата песен ... музиката вече ми се върти в главата ... хе хе Цитирай
Polyphone Отговорено Август 28, 2010 Отговорено Август 28, 2010 Браво, много профи звучите! И композицията е много издържана! Цитирай
vanboy Отговорено Август 28, 2010 Отговорено Август 28, 2010 (Редактирано) Рядко влизам в този подраздел,но..тук се спрях...Поздравления за песента...особено за вокала!! Редактирано Август 28, 2010 от vanboy Цитирай
Lukas_84 Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 това е Бат Радко все пак! браво братле много е добро, айде прибирай се че да посвирим Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Песента е супер Радко. Успех! Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Септември 8, 2010 Автор Отговорено Септември 8, 2010 Отново ви благодаря братлета ! Вече е готово и следващото парче ... мисля че се получи още по готино. Норвежките ми приятели тук - предричат поне 2 хита, и успех на сингъла ... като за начало ... вече мис лим и за видео ... Октомври продължаваме с пълна пара ... вече има и доста дати в различни градове от нашия ... хе хе ... Много ще се радвам - ако се засечем някъде - веселбата е гарантирана & Цитирай
hand_of_doom Отговорено Септември 9, 2010 Отговорено Септември 9, 2010 Браво, пичове! Наистина добро попадение. Поздравления за вокала, солокитариста и като цяло за всички изпълнители. Наистина приятно за слушане. Продължавайте в същия дух и успех Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Септември 12, 2010 Автор Отговорено Септември 12, 2010 - to ALL of YOU friends ! Цитирай
bo_yan Отговорено Септември 12, 2010 Отговорено Септември 12, 2010 +1 ..като се има предвид ,че такава музика инцидентно слушам Вокалът още малко по- напред ако е, по- ще ми хареса, ама то с китаристи преборване няма Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Септември 13, 2010 Автор Отговорено Септември 13, 2010 ОК братле ... доста трудно ще ми бъде да се преборя с китарата ... тъй като аз съм и китариста и вокала ... хе хе, но ще го имам в предвид за по нататък ... благодаря ти за съвета ! Цитирай
Recommended Posts