Black Bird Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 ти нали имаш Карвин? имам ....що? :green:
DeathZone Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Тествали сме го у нас на моя Маршал , директно към крайното стъпало ..... е вервайте ми ебаси звука ........ имам мерак от доста време да мъча Метълхамъра да ми прави един ...... много истински звук , и какъв прототип бе хора ... ми то си е по оригинална схема ......
fLiSk Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Стига сте ме изкушавалииии имам други харчове на главата все пак. Но и аз искам да чуя демо.
wolfgang Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 ако може и за мен демо, по възможност стил РАП :-))))) шегата на страна, този пре-амп има прекалено много гейн и компресия. това не е критика, просто казвам как го чух аз на запис. много зла машина :-D
bobalan Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 (Редактирано) добре, вие ме навихте да запиша демо. Не знам кога ще е, но ще стане скоро. Ще мина от лек гейн (което мене ме кефи максимално като звук) до краен гейн (предимно за сола и за рифове от незаглушени 32ни - сещата се.....). За съжаление семплите ще бъдат само с една китара със Сиймор Дънкан СХ13 адаптер. Но да знаете, че усещането на живо е по-добро пп. а, с какви говорители я предпочитате - с 4хСелешън Винтидж 30ки или с Берингерска 4х12 400вата? Редактирано Февруари 28, 2006 от bobalan
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 28, 2006 Автор Отговорено Февруари 28, 2006 И с двете. А може ли да мина да чуя наживо тогава? Мога да осигуря китара с DiMarzio x2n - за всякакви ексцесии с гейна. :green:
bobalan Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 И с двете. А може ли да мина да чуя наживо тогава? Мога да осигуря китара с DiMarzio x2n - за всякакви ексцесии с гейна. :green: и с двете едновременно???? Ще оглушея заради тебе браточка Можеш да минеш, но понеже си от далеко ти препоръчвам да изчакаш още малко да осъвършенстваме прототипа (като чиста функционалност, не като звук).
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 28, 2006 Автор Отговорено Февруари 28, 2006 Мен по-скоро звукът ме интересува.
Recommended Posts