bfh Отговорено Декември 20, 2011 Отговорено Декември 20, 2011 (Редактирано) Днес имах удоволствието да взема първия си урок от Васко-невероятно беше. Препоръчвам го и на такива като мен, които свирят от години - анализира всичките ми грешки, обесни ми защо , показа ми как. С две думи вниква в най дребните детайли. Горещо го препоръчвам. Редактирано Декември 20, 2011 от bfh 1 Цитирай
Sum_ Отговорено Февруари 18, 2012 Отговорено Февруари 18, 2012 Аз също искам горещо да ви препоръчам Васил Харизанов. Вече ходих на няколко урока, а още в началото разбрах, че точно такъв учител търся. Има много добър подход към учениците, както и добре изградени модели за преподаване. Човек който може да ти обясни нещата разбираемо, да открие всички грешки, които допускаш и да ти обясни как да ги избегнеш - т.е. не просто добър китарист, а учител. Цитирай
Васил Харизанов Отговорено Юли 4, 2012 Автор Отговорено Юли 4, 2012 Здравейте! Както винаги и тази година планината ме зове , така че временно ще прекратя дейността си за периода от 3 до 27 август. До тогава оставам активен при същите условия. 1 Цитирай
Васил Харизанов Отговорено Август 28, 2012 Автор Отговорено Август 28, 2012 Здравейте! За всички които се интересуват, съобщавам че съм на линия. Цената и продължителността на уроците си остава същата 8лв./70минути и 12лв. за посещение по домовете.Освен електрическа китара преподавам и класическа. Поздрави! 2 Цитирай
Irondeath Отговорено Януари 26, 2013 Отговорено Януари 26, 2013 Ако ще почвате да учите китара или сте на някакво ниво и искате да се доразвиете Васко е най-добрия избор! Човек с много опит и с умението да преподава на разбираем език. Няма да сбъркате с него! Цитирай
Васил Харизанов Отговорено Август 15, 2014 Автор Отговорено Август 15, 2014 Здравейте! Искам да съобщя че на 1 септември откривам новата музикална учебна година. Условията са 8лв. за 60мин. Опцията - по домовете е 13лв. за 60мин. + 2лв. транспорт. Поздрави! Цитирай
Васил Харизанов Отговорено Декември 9, 2015 Автор Отговорено Декември 9, 2015 Здравейте! От 2016г. цената на урока ще е 10лв. за 60мин. По домовете ще е 15лв.+2лв. за транспорт. Искам да напомня, че освен електрическа китара , преподавам класическа и уестърн. Поздрави! Цитирай
Васил Харизанов Отговорено Март 15, 2018 Автор Отговорено Март 15, 2018 Здравейте! Цената на урока си остава 10лв. за 60мин. Работни дни от понеделник до събота. Уроците са на всеки кръгъл час от 9:00 до 20:00ч. Използвам различни форми на обучение. Поздрави! 0887 292377 Цитирай
Recommended Posts