Black Bird Публикувано Декември 22, 2004 Публикувано Декември 22, 2004 Е какво мислите за звука!? http://www.cmusicforum.com/dimitar/RevalverDemo.mp3 Ревалвера директ. За подобен взук използвайте много EQ пред Преампа и след Каб симулацията! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Ако бях Suit щях да кажа: EQ пред ампа? Аре кат си чел - недочел, не говори глупости! А иначе аз вече ти казах мнение за саунда Малко работа над баса и е перфект Бас със дист рулз Цитирай
sub_eleven Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 (Редактирано) звука ти не е лош...добър е а баса ми се стори че е програмиран ама песничката е супер Редактирано Декември 22, 2004 от sub_eleven Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 22, 2004 Автор Отговорено Декември 22, 2004 (Редактирано) звука ти не е лош...добър еа баса ми се стори че е програмиран ама песничката е супер 10kс абе баса е ясен и песента... Просто който има ревалвер исках да знае че става за свирене :guitar: и дали ви харесва звука на ревалвер!? Редактирано Декември 22, 2004 от Nalbantov Цитирай
Dylan_101 Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Според мен тва е най-добрия саунд, който съм чувал от теб Китарите звучат много добре балансирани... особено в ритъма А иначе голямата тайна за "дефиницията" на добрия звук е точно в EQ-то преди драйва. Ако сложиш повече средни, китарата започва да звучи синтетично, ниските правят "fuzz"-звучене, а високите звучат баш "жичкаджийската". Та ключа е в баланса между трите. EQ-то след драйва само го "оцветява", т.е. определя тембъра. Revalvera има голям потенциал, знам, ама все не ми стигат нервите да си поиграя с него. Много голяма латенсия има, но това е щото съм с обикновените драйвер на SBLive... Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2004 Автор Отговорено Декември 23, 2004 Според мен тва е най-добрия саунд, който съм чувал от теб Китарите звучат много добре балансирани... особено в ритъма А иначе голямата тайна за "дефиницията" на добрия звук е точно в EQ-то преди драйва. Ако сложиш повече средни, китарата започва да звучи синтетично, ниските правят "fuzz"-звучене, а високите звучат баш "жичкаджийската". Та ключа е в баланса между трите. EQ-то след драйва само го "оцветява", т.е. определя тембъра. Revalvera има голям потенциал, знам, ама все не ми стигат нервите да си поиграя с него. Много голяма латенсия има, но това е щото съм с обикновените драйвер на SBLive... тенк ю бродер! Ревалвера наистина е обещаващ...Едно време си мислех че е ала бала но с повече човъркане... Иначе аз го ползвам в Нуендо и с Азио дривери няма проблеми! Цитирай
Fenix Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Налбантов, отде тоя ReValver? Аз го имах преди време и адски му се накефих ама така и не можах да намеря крак за него. Пиши едно лично съобщение, плз. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2004 Автор Отговорено Декември 23, 2004 Налбантов, отде тоя ReValver? Аз го имах преди време и адски му се накефих ама така и не можах да намеря крак за него. Пиши едно лично съобщение, плз. Легален ми е Сори... Но иначе го има тук там.... Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Ако бях Suit щях да кажа: EQ пред ампа? Аре кат си чел - недочел, не говори глупости! Ша ма извиняваш ама не ставаше дума за EQ а за компресия преди амп-а и то за премахване на шумове в ниските . И без това амп-а ми баца яко компресия. ----- соло китарата ме кефи как звучи, обаче ритъм китарата противно на моя вкус има супер малко drive ..това вече е в рамиките на субективното. Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Нз к'ви са ви машинуите,ама аз от тоя revalver колкото и да го човъркам на моето pc не изкарва нищо повече от brum :green: На други машини сме правили с едно момче що-годе нормален sound който няма нищо общо с тоя на Налбантов. Митак..аре пратиш patch-a то нали мое се save-не нa file. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Ако бях Suit щях да кажа: EQ пред ампа? Аре кат си чел - недочел, не говори глупости! Ша ма извиняваш ама не ставаше дума за EQ а за компресия преди амп-а и то за премахване на шумове в ниските . И без това амп-а ми баца яко компресия. ----- соло китарата ме кефи как звучи, обаче ритъм китарата противно на моя вкус има супер малко drive ..това вече е в рамиките на субективното. 1. Ставаше дума и за двете, а ти не уточни за кое викаш, че съм недочел. 2. И за двете съм прав. Компресия преди ампа задължително! А явно и EQ не пречи. А междудругото това за което аз говорих е да си отрежеш ниските с EQ (не всички ниски, а там дет китарата ти прави гаден шум) за да не влизат тия ниски в диста и там да стават по-силни и по-гадни. А пък това с тва рязане май ми го предложи един пичага, който си работи в студио. Цитирай
James Hetfield Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 звука ти не е лош...добър еа баса ми се стори че е програмиран ама песничката е супер 10kс абе баса е ясен и песента... Просто който има ревалвер исках да знае че става за свирене :guitar: и дали ви харесва звука на ревалвер!? Аз използвам Ревалвера и искам да докарам звучене като от "Черния албум". Според мене е възможно. Ако можете да ми датете някакви конфигурации на еквалайзера, говорителите и тн. Цитирай
Fenix Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 звука ти не е лош...добър еа баса ми се стори че е програмиран ама песничката е супер 10kс абе баса е ясен и песента... Просто който има ревалвер исках да знае че става за свирене :guitar: и дали ви харесва звука на ревалвер!? Аз използвам Ревалвера и искам да докарам звучене като от "Черния албум". Според мене е възможно. Ако можете да ми датете някакви конфигурации на еквалайзера, говорителите и тн. Хмм, аз за сичките неща не знам, но Металика казаха някъде за ампа. За черния албум бас 9, мид 4-5 високи 7-8, презънс 6 Цитирай
James Hetfield Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 (Редактирано) Мерси, друже. А относно говорители кви да слагам. Аз използвам 4х12 + Room ambince. А също и какъв предусилвател. Аз използвам Pop preamp. Вади добър Gain. Редактирано Април 21, 2005 от James Hetfield Цитирай
Recommended Posts