NIKOCHIM Публикувано Август 19, 2010 Share Публикувано Август 19, 2010 (Редактирано) Та има ли ентусиасти които да се занимават с подобни неща? http://www.youtube.com/watch?v=qMut7fGCoQQ...feature=related или Редактирано Август 19, 2010 от NIKOCHIM Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Август 22, 2010 Share Отговорено Август 22, 2010 Не се занимавам с такива работи, но майка ми ми беше подарила Casio SA5 когато бях на 6 год. Преди 4 години го подарих на бившата ми приятелка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKOCHIM Отговорено Септември 7, 2010 Автор Share Отговорено Септември 7, 2010 Тц, тц!!! Лооошо. Можеше голяма игра да падне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
varro Отговорено Септември 14, 2010 Share Отговорено Септември 14, 2010 Какво по точно те интересува ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hypermusic Отговорено Септември 30, 2010 Share Отговорено Септември 30, 2010 Хихи - Ники, ти сега се светна хахаха - и аз искам - ако имах достатъчно технически познания, бих го правил. Но има разни plug-ins , които се справят мн добре с този тип задачи аре - поздравче - Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts