motorbreath Публикувано Февруари 25, 2006 Публикувано Февруари 25, 2006 Разгледах добре ама не намерих инфо и за тва искам да питам едно нещо за което трябва доста да ми се обясни. Значи аз си записвам китарите нали с Нуендо 3.Ама тва са само китари и ако може по подробно да ми обясните как да си слагам барабани в записите без да имам истински.. и по подробно ми обяснете пак моля че може да не разбера от първия път Много мерси отсега Цитирай
SlipFly Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 (Редактирано) :think: по добре направи като мен -намери си барабанист Редактирано Март 10, 2006 от SlipFly Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 (Редактирано) 1. Трябва ти VST Генератор/Семплер на барабани . Аз използвам LinPlug RM 4 + семпли във Wav формат , които си дръпнах от нета (ако не можеш да си намериш ми пиши ЛС) 2. Във Нуендо/Кюбейс си правиш един МИДИ Трак . В него си "нареждаш" барабаните на Piano Roll . 3. След това даваш F11 и излиза един прозорец за VST . В него си избираш семплета/генератора 4. На миди трака за изход даваш въпросния VST Plug-in и си готов ! пс. По-просто от това не знам как да го обесня Редактирано Март 10, 2006 от RockMan2005 Цитирай
motorbreath Отговорено Март 10, 2006 Автор Отговорено Март 10, 2006 не ми и трябва по-просто много благодаря Цитирай
Recommended Posts