Babyface Bob Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 (Редактирано) Не е за споделяне, но е за разказване. Затова : Beer, sex n' rock n' roll, u mother fuc*ers Неангажиращият проект Easy Cheaters загатва за 1вото си ултра, мега, тотално, стандартно рок н ролл парче, написано, записано, изсвирено, миксирано с качеството на 20 минутна работа... Make it...Easy! Easy Cheaters - All i need is you Guitar - Martinez ; Poetry, diggg drums and vocal tries - Pe; bass - Babyface Bob Текстът е на Pe : All I need is you Long dress, high-heeled shoes, ...No need for dirty looks she's naturally cool I can't believe that I knew that girl Since eighteen years from back in school, I hope that she won't remember me, The sucker I was became the real me Oh baby, you're so good, You make me feel that all I need is you Some say I'm right and other say that I'm wrong, I don't believe that she is a hardcore, And how could I, when it certainly means, The girl that I want is a natural whore Oh baby, you're so good, You make me sing the blues I'm gonna act, I got nothing to loose, You make me feel that all I need is you P.s. 0.12 m - "U!" ахаха Редактирано Август 12, 2010 от Babyface Bob Цитирай
bulby Отговорено Август 12, 2010 Отговорено Август 12, 2010 (Редактирано) На Пешо музикалния почерк просто не мога да го сбъркам, ако ще камион да ме сгази! Keep rockin' dudes! Редактирано Август 12, 2010 от Angermeans Цитирай
Babyface Bob Отговорено Август 24, 2010 Автор Отговорено Август 24, 2010 Китарната идея е моя, но Мартин я изсвири по свое виждане, с подходяща бленда. Китарата е Epiphone. Интересно е, че Марто няма никакви интереси в областта на олд скуул-а и въпреки, че по принцип би подценил подобна задача-молба , се нави да удари рамо. Вкара и пръстите, разбира се Според мен главният пиниз е силно повлиян от ZZ TOP Пе - той е толкова неглижиран, атмосферичен придатък, че решихме да не се занимаваме да работим повече по тази идея. Нека прякорът му Ю Бойз, породен от "All I need is you", остане във вековете ахахаха Тоя приятелски хоум мейд проект има и други идейки. Като събера за Ариана, почваме пак хаха Важното е да има емоция, без очаквания за повече от хора, които просто поливат добросъседските си взаимоотношения Цитирай
Babyface Bob Отговорено Август 25, 2010 Автор Отговорено Август 25, 2010 Предизвестие за следващата натуралистична халва от Ийзитата : П.с. Само Ю Бойз да се накани Цитирай
Fenix Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 Защо защо защооооооо?! Имайте милост към събратята си отвъд океана, както и към тези, не отвъд океана, но извън пределите на родината. Vbox не зарежда извън БГ.... добре де зарежда, ако го оставя около 10-12 часа (буквално) текста ме кефи Цитирай
Babyface Bob Отговорено Август 31, 2010 Автор Отговорено Август 31, 2010 аа, ми колега, нямаме ютубска регистрация. Проектът си е земеделски - доброжелателни, хетеросексуални реднеци от шопксия край... Нека да излезе и втората хава и ще помислим за теб, спешъли. Но, както казах, нека Ю Бойз да се накуми Дали сме му музика да си пише текстот Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Абе ви-бокса явно е милостив нощно време, учудващо гладко върви засега Според мен главният пиниз е силно повлиян от ZZ TOP Първото нещо, за което се сетих с влизането на: Long dress, high-heeled shoes, беше Sharp dressed man Готино, че се забавлявате Цитирай
Recommended Posts