Slacoth Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 Здравейте и от мен, тази седмица съм много позитивно настроен и ще използвам момента да се представя. 1) Nickname: Владо Рейнджъра (не съм бил в Камбоджа, така се казваше групата с която свирехме, като тийнейджъри); 2) Възраст: Ъ-ъ-ъ … 32 3) Образование: Инженер, още по-гадно – Машинен (завършил съм ТУ-София); 4) Вашият инструмент/и: Електрическата китара (не съм сигурен за какво се ползва акустичната версия на този инструмент) ; 5) Предпочитан музикален стил: Харесвам старите албуми на популярни, и не дотам популярни метъл групи. Слушам също и прогресив рок, но не харесвам прогресив метъл. Любим музикален стил ми е дуум метъл-а, но също уважавам и стоунър рока. Като бесен тийнейджър се скъсвах от траш метъл, но сега не го предпочитам. 6) Вашият вдъхновител: Предполагам говорим за музика: Quorthon (Bathory) R.I.P.; 7) Досегашни (не)реализирани проекти: име: Rangers (Heavy/Thrash Metal) - ученическата ми група, с която свирехме в родната Северозападнала България от 1994 до 1999 година. статус: Опит за реюниън през 2001 – неуспешен. име: Soul Hospital (ххм – Doom Rock) – пак авторска музика, едно демо през 2004 и едно през 2005; статус: не успяхме да намериме постоянен басист и до тая гара. име: Aggressive Orgasm (Death Metal) – нищо особено, загубих интерес (причината не беше в стила, нещо куцаше, останалите постоянно искаха да правим кавъри); статус: едно псевдо-демо и аре бегай. име: Innerhell (Black/Doom Metal) – това е един едноличен проект, който започнах през 2001 и още не съм изоставил.Записани са 3 демо-албуми (self-release) и един официално издаден албум от 2006.Няколко статии по списания, няколко радио интервюта, но нищо по-съществено.От 2010 година съм записал само 1 парче от подготвени четири. статус: ще видим 8) Странични интереси: Дебелите художествени романи, стари филми от осемдесетте, разходки по чукарите, любителска фотография. 9) В кратце(или с две думи за вас самите): Умен и готин. Цитирай
soundcraft Отговорено Август 12, 2010 Отговорено Август 12, 2010 Да не си търсиш гадже... (майтап,де... така ми прозвуча последния ред) Цитирай
Slacoth Отговорено Август 12, 2010 Автор Отговорено Август 12, 2010 (Редактирано) О-о-о имам си. Редактирано Август 12, 2010 от Slacoth Цитирай
Recommended Posts