eXile Публикувано Февруари 24, 2006 Публикувано Февруари 24, 2006 ...клавирните партии на Ytse Jam, Puppies On Acid, Black Ice (и останалите парчета от албума с инструментали на Рудес и Петручи - на някой ако му се намират си печели Бе изобщо каквото и да не на Theater - насам Цитирай
eXile Отговорено Февруари 28, 2006 Автор Отговорено Февруари 28, 2006 Издирването продължава :hello: Цитирай
Spaz Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 An Evening with... Ебаси албума. Аз съм прос тупанджия и не мога да помогна с тия работи... Само съм им фен Цитирай
Burton Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 (Редактирано) Сваляш си EMULE /ако го нямаш още/, в раздел Търсене даваш да търси само в документи и после пишеш Dream Theater. Излизат 47 резултата, от което 30-тина са pdf на официални книги с табс и ноти на Theater... Повтаряш същото за Rudess и Petrucci...за жалост не видях да има нещо за "An evening with..." Ако нещо не ти тръгва мулето, пиши да ги сваля и да ги кача някъде /макар че това ще отнеме известно време/ Редактирано Февруари 28, 2006 от Burton Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 http://www.dreamtheater.net/media_midi.php Хората си имат сайт ама кой да гледа eXile имам 1 бира от теб (мисля, че тук имаше клавира на ytse jam) за останалите виж сам ПС: ако някой се чуди от къде исва това име ytse jam нека го прочете на обратно и ще научи името на групата преди да стане известна пот името dream theater Това така само за протокола да отбележа Цитирай
MDFk Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Ника на пича който свири с Ytse Jam е Пенсионера (на български, както го четеш, но без подчертаното ). Драсни му едно ЛС, може и да имаш късмет. Успех! Цитирай
Пенсионера Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Здрасти eXile Отиваш първо на http://guitar-pro.com/en/index.php сваляш си софтуера, който е 15 дни безплатен, а след това на http://www.mysongbook.com/ Там клавира е горе-долу добре нотиран, т.е. ще ти даде добра начална посока като размер, тоналност и т.н. След това където имаш разминавания мадиш по слух. Надявам се да съм ти бил полезен. Цитирай
LOE Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 mysongbook имат всичко на ДТ, а програмата може да печата, експортва и т.н. Цитирай
eXile Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 Е, вие съвсем на подбив ме взехте Търся качествени партитури, а не шитните за гитар про, които ще ми отнемат толкова време да оправям, колкото и да извадя песните по слух Никифен, ювиги те изпревари, сори :hello: А сега може ли марлко акъл защо като се опитам да инсталирам Sibelius и инсталацията запецва Или някаква друга програма, с която да си направя мидитата на партитури? :think: Без ГП. А инструменталите от An Evening With... още се издирват :hello: Ама има светлина, на торенти намерих някои неща, обаче трябва да ги дръпн - 160 мегабайта :killyou: Цитирай
LOE Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 съвсем са си добре нотите като си такава претенция си ги извади сам Цитирай
Пенсионера Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Е, вие съвсем на подбив ме взехте Търся качествени партитури, а не шитните за гитар про, които ще ми отнемат толкова време да оправям, колкото и да извадя песните по слух Никифен, ювиги те изпревари, сори :hello: А сега може ли марлко акъл защо като се опитам да инсталирам Sibelius и инсталацията запецва Или някаква друга програма, с която да си направя мидитата на партитури? :think: Без ГП. А инструменталите от An Evening With... още се издирват :hello: Ама има светлина, на торенти намерих някои неща, обаче трябва да ги дръпн - 160 мегабайта :killyou: Никой не те е взел на подбив, не отнемат кой знае колко време да ги пооправиш. А щом можеш по слух да извадиш за толкова "дълго" време клавирните партии на ДТ, шапка ти свалям Цитирай
eXile Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 Хубу де :hello: Просто mysongbook е смятам първото място, където всеки гледа. Както и да е, в момента кореспондирам с някакви хора, които имат на пдф и гифове доста интересни неща Ако ми се отвори апрашута ще ги метна някъде Цитирай
Пенсионера Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Хубу де :hello: Просто mysongbook е смятам първото място, където всеки гледа. Както и да е, в момента кореспондирам с някакви хора, които имат на пдф и гифове доста интересни неща Ако ми се отвори апрашута ще ги метна някъде Мога да ти кажа само, че и в оригиналните книги на ДТ, клавирните партии,а и другите не са разписани точно и винаги трябва да си направиш труда да повадиш по слух Цитирай
eXile Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 Ше го мислим :hello: Ся остава да си намеря и с кой да свиря ДТ, че има лек дефицит на имена кат Петручи и Портной в китния ми град Цитирай
Recommended Posts