Voskata Публикувано Декември 21, 2004 Публикувано Декември 21, 2004 Давам уроци по барабани(начинаещи-напреднали). 0887560513 Росен Цитирай
KMisunderstood Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Къде? И изобщо, дай повече информация за методите, за себе си, ако искаш в лично съобщение. Цитирай
Voskata Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 Свиря на барабани вече повече от 10 години.В момента заваршвам НБУ със специалност - ударни инструменти.През всичките тези години, учители са ми били:Цветан Георгиев,Христо Йоцов, Димитър Димитров....Свирил сам в доста и различни, като стилистика, групи.В момента се занимавам предимно с jazz. Давам уроците си в едно помештение на Хладилника.. За методите: Всичко е индивиуално.Зависи от цели, желания, възможности и т.н. Разполагам с много нотни, аудио и видео материали.... Ако имате пове4е вапроси, с удоволствие бих отговорил))))) Росен Цитирай
разбойник Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Воската е сериозен човек и добър музикант, познаваме се отдавна. От мен имате оценка ДА Цитирай
sub_eleven Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 аз да добавя най-важното.....Воската е давал уроци досега, така че не е някой си, който е решил от днес да почне да го прави Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Гледал съм го как свири и се познаваме бегло, така че също мога да изкажа мнение, че е добър. Цитирай
Voskata Отговорено Декември 23, 2004 Автор Отговорено Декември 23, 2004 Мерси много за отзивите! Поласкан сам)))) Весели празници на всички.Много здраве и успехи през 2005!!! Цитирай
разбойник Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Лелеее, и е възпитан! Как да не го препоръчаш! Напрао неам думи! <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_hello2.gif" alt=":happy:"> Цитирай
evans Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 много добре при хубави преподаватели си ходил от тия тримата само при Ицо не съм бил ина4е Цецко и Митака са много добри и на много неща са ме нау4или даже в момента още продължавам да ходя при Цецо и се надявам есента да съм студент при него Цитирай
Caledvulh Отговорено Май 24, 2005 Отговорено Май 24, 2005 Пратих ти лично съобщение... тъкмо си търся уроци по барабани. Цитирай
Caledvulh Отговорено Май 24, 2005 Отговорено Май 24, 2005 (Редактирано) Закъснял си. Той замина за ю ес. Ее... много лошо. А някой друг можеш ли да ми препоръчаш? Нещо на по нормални цени като за начинаещ. Редактирано Май 24, 2005 от Caledvulh Цитирай
mengel Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Докато търсиш някой учител, се порови в нет-а, откъдето можеш да си дръпнеш доста полезни упражнения, понеже те не се научават за ден или два. Например: единични удари (RLRL...), двойни (RRLLRRLL...), комбинация единични-двойни (RRLRRL...), (LLRLLR...). Препоръявам ти да ги правиш като начало между 120 и 180 bps. (по възможност с метроном) и на различни повърхности (барабани, възглавници или дунапрен), с цел използване и от друга страна елиминиране отскока на палките. Продължителност поне 3 мин. на упражнение, като постепенно увеличаваш до 5-6. Преди да започнеш е хубаво да загрееш ръцете с масаж и разтегателни упражнения. Цитирай
Caledvulh Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Докато търсиш някой учител, се порови в нет-а, откъдето можеш да си дръпнеш доста полезни упражнения, понеже те не се научават за ден или два.Например: единични удари (RLRL...), двойни (RRLLRRLL...), комбинация единични-двойни (RRLRRL...), (LLRLLR...). Препоръявам ти да ги правиш като начало между 120 и 180 bps. (по възможност с метроном) и на различни повърхности (барабани, възглавници или дунапрен), с цел използване и от друга страна елиминиране отскока на палките. Продължителност поне 3 мин. на упражнение, като постепенно увеличаваш до 5-6. Преди да започнеш е хубаво да загрееш ръцете с масаж и разтегателни упражнения. Мерси много за инфото ще ми е полезно. Цитирай
Recommended Posts