Пенсионера Публикувано Февруари 24, 2006 Публикувано Февруари 24, 2006 Най-накрая след близо една година регистрация във форума тази сутрин намирам време да се представя 1)nickname: Пенсионера / находчиво кръстен така от YtseJam / 2)Възраст: към настоящия момент 34 години. 3)Образование: Висше, магистър - фармацевт 4)Вашият инструмент/и: клавишни 5)Предпочитан музикален стил:изключително сложен въпрос - към момента т.нар. пенсионерски прогресив рок / отново YtseJam /,включващ групи като Yes,Gentle Giant, U.K.,ELP,Rush,Marillion,Jetro Tull,Kansas,Pink Floyd,Asia,Toto,Dream Theater и т.н., спирам дотук защото съм сигурен, че в момента ще пропусна някой от останалите, а не ми се иска. А по принцип обичам да слушам всякаква музика от класическа....... до джаз. 6)Вашият вдъхновител:мнооого труден въпрос, но може би музиката, която ме промени през далечната 1987 г. е музиката на Yes по-точно албума им Fragile`72. Оттогава съм им заклет фен. Но освен това съм фен и на Бетховен,Хачатурян,Вагнер,Л.Пипков,White Snake,Manowar,Mezzo Forte, Arturo Sandoval..... спирам защото не мога да ги изброя всички. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: През 1987 г. като ученици забивахме яко хард рок с група Фотон / това ставаше във В.Търново / - освен кавъри на Пърпър, Снейк, Сабат,Гери Мур правехме и собствени парчета и народа яко им се кефеше . Към настоящия момент сме се събрали 5 човека и се опитваме да правим собствени парчета в гореописания стил пенсионерски прогресив. 8)Странични интереси: музика, художествена литература, футбол 9)В кратце(или с две думи за вас самите): щастливо женен с две деца леле, аз направо се олях, сори Цитирай
Burton Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 (Редактирано) Здрасти :hello: т.нар. "пенсионерски прогресив" в раздел Авторска музика звучи страхотно продължавайте все така! Редактирано Февруари 24, 2006 от Burton Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Пенсиите, и те душа носят /носим/... Авторското ви е страхотно. Аферим. Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Пенсиите, и те душа носят /носим/...Авторското ви е страхотно. И с двете твърдения съм безкрайно съгласен!! :hello: Здрасти! Мога само да ти пожелая да продължаваш да правиш хубава музика и деца Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Добре представил се! :hello: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Хайде здрасти и от младежката част на форума Цитирай
Пенсионера Отговорено Февруари 28, 2006 Автор Отговорено Февруари 28, 2006 Благодарско на всички Цитирай
Recommended Posts