rLL Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 Доста простичък хип хоп инструментал, но искам да чуя мнения Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 (Редактирано) Браво! С какви програми работиш? Може ли да го качиш някъде за даунлоуд? Или в джем примерно?( ако не си вече де ) Редактирано Август 3, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
balombi Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 (Редактирано) На мен ми харесва! Мисля , че си се оприентирал добре с повтарянето и развиването на един мотив. Но лично на мен , когато почва пианото ми става прекалено драматично , все едно като махнем барабаните ще стане музика за някаква драма . Иначе ми харесва идята за чело в този тип музика , но както ти казах прекалено ми е драматично . Според мен в този стил трябва да се набляга на острото електронно звучене а не на мекото акустично, но винаги трябва да се експериментира и да се бяга от фрапиращи клишета . Мелодията ми харесва , да хубава , но за този стил е характерен един мощен бас , каращ колоните да подскачат . Тук ми липсва точно тоя synth bass , каращ ме да си клатя главата като негър . Иначе добре си се справил , директно го продавай на някой бг рапър да си прави дует с Лилана Редактирано Август 3, 2010 от balombi Цитирай
rLL Отговорено Август 3, 2010 Автор Отговорено Август 3, 2010 Мерси за мненията и съветите! Инструментала го направих на FL, хем че ми се иска да поработя с ПРО ТООЛС, но разбрах, че няма фрее версия и трябва да се купува.Не съм го качвал никъде за ДЛ, но ако някой иска да остави и - мейл Цитирай
Recommended Posts