Cutthroat Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 (Редактирано) http://dox.bg/files/dw?a=22b6272faf <- FNM - Easy Песента не е от най-трудните, но това не попречи да оплескам ритъма на едно две места и да отдалеча микрофона един два пъти. Ще се радвам на всякаква критика. Ще се радвам и ако е възможно някой да определи какъв по-точно баритон съм(откъм тембър). Не че е важно, но съм любопитен. Редактирано Август 3, 2010 от Cutthroat Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 Ритъма ти бяга и си нисък на места,в последния припев най-забележимо, но това и сам го чуваш За мен лично е приятно изпълнение. Едно място ми направи по-особено впечатление: Ew вместо Uugh хихих малко с различен смисъл са двете Ew звучи като "ех, че гнусно е твааа"... Uugh на Патън ми звучи саркастично и според мен носи голяма част от смисъла на тяхната версия . Цитирай
Cutthroat Отговорено Август 3, 2010 Автор Отговорено Август 3, 2010 @Вяра: Да, последния припев е неубедителен, но при домашните ми записи е така - поради наличието на съседи и съквартиранти не винаги мога да си позволя да се разпявам достатъчно и да пея с хъс. А тази част ew или uugh, на мен винаги ми е звучала повече като ewww, затова така си я изпях. Благодаря ти за мнението. Цитирай
Recommended Posts