tonythetrucker Публикувано Февруари 23, 2006 Публикувано Февруари 23, 2006 Хора търся човек който да ме научи да се дера профисионално Моля помогнете Искам да пея Hard rock а подвикването никак не ми се отдава Л.С. или ponyochr@yahoo.com Цитирай
maringtr Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 Извинявай, но хард рок-а и дрането нямат нищо общо... Цитирай
npace Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 тъй ли на мен пък понякога ми е трудно да пея силно без да се дера (не съм вокал де просто си креща за кеф) идеята е само да гледаш да не те боли гърлото, защото тогава ще имаш много ама много проблеми учители за това в България до колкото знам няма (долу запетайките!) Цитирай
tonythetrucker Отговорено Февруари 23, 2006 Автор Отговорено Февруари 23, 2006 Хора аз ще свиря и ще пея нещо Като Hard rock с умишлено дране на мн. места Гърлото не ме боли мн. съм трениран и съм чувалче има учители за това чудо Цитирай
tonythetrucker Отговорено Февруари 25, 2006 Автор Отговорено Февруари 25, 2006 няма ли някой нещо да напише нещо Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Да, аз. Да не помислиш, че ти се карам ама... щом ти се пее, най-добре е първо да се научиш да пееш. Дрането - след това. Особено, ако смяташ да дереш, както казваш, на места. А като пошколуваш малко гласа си, "подвикването" ще започне да ти се отдава - повярвай. Цитирай
tonythetrucker Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Отговорено Февруари 26, 2006 много си прав обаче има специални учители само за дрането Цитирай
DimebagDaniel Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 хаха и учители по дране ли имало бе Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Ами моята учителка (макар да ми е странно да и казвам "учителка", защото тя е всичко друго, но не и даскал) ме научи да пея всякак (доколкото гласа ми позволява). И след като започнах да пея добре по нормалния начин започна да помага със съвети и за по-екстремни звуци, вадени от гърлото ми. Така че, то си е до учител. Ако е някой/я коч/крава с разбирания от 60те години - за чий ти е??? Цитирай
tonythetrucker Отговорено Февруари 27, 2006 Автор Отговорено Февруари 27, 2006 Ами моята учителка (макар да ми е странно да и казвам "учителка", защото тя е всичко друго, но не и даскал) ме научи да пея всякак (доколкото гласа ми позволява). И след като започнах да пея добре по нормалния начин започна да помага със съвети и за по-екстремни звуци, вадени от гърлото ми. Така че, то си е до учител. Ако е някой/я коч/крава с разбирания от 60те години - за чий ти е??? и аз търся нещо такова Цитирай
tonythetrucker Отговорено Февруари 27, 2006 Автор Отговорено Февруари 27, 2006 хаха и учители по дране ли имало бе Да ти кажа в Америка има специални хора за тая работа И искам да разбера дали има и тука и ако има да ме на учи Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Ами свържи се с мене, щом търсиш нещо такова - може да ти уредя уроци Цитирай
toshevski Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 (Редактирано) Значи първо- хард рока изисква не по- малко подготовка от който и да е стил, така че не съм съгласен с това, че го подценяваш това нещо и ако искаш сериозни резултати- УРОЦИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Ти за дрането сигурно имаш в предвид използването на бленди- В КОЕТО ИМА СЕРИОЗНА РАЗЛИКА!!! Има между другото едни уроци на една американка Мелиса Крос (Melissa Cross), която преподава на вокали в тежката музика, виж от къде можеш да си ги намериш, но това не е решение- решението е УРОЦИ! Всеки преподавател си има изисквания и метод на преподаване, виж кои ще ти допадне и така... Успех! Редактирано Март 5, 2006 от toshevski Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Мился, че имаше тема за някакви уроци на Мелиса Крос, така че разгледай наоколо Цитирай
Recommended Posts