Kelly Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 много приятно парче и наистина добър аранжимент. Но честно казано очаквах нещо повече само като прочетох първо мненията ви,преди да го гледам.Очаквах някви ненормални изцепки на китарата,но и каквото гледах беше страшно.Парчето наистина е добро Цитирай
hypermusic Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 и аз не съм фен, но това е НЕЧОВЕШКО Цитирай
Crimson Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 И да не беше толкова яко( а то наистина е ) пак бих му се накефил защото човека, който свири парчето прави всичко което свири да изглежда като някаква игра(в което според мен се съдържа трудността на цялото свирене - а именно с малко усилия да направиш много готина музика ). Особено много ме кефи факта, че въпреки че съм слушал много малко специално тази песен на Bon Jovi изпълнението ме кара някак си да се замисля какъв беше текста.... и да си тананикам..... Евалата Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 O-la-la Bon Jovi са ми една от сантименталните групи, именно с тях към 3ти-4ти клас започнах въобще да слушам музика, по специално албума These days, който с кеф слушам и в момента Цитирай
Bo Yan Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Пичове, Томи Еманюел е убийствен китарист. Бях му дръпнал в БГ няколко видео концерта, албуми и уроци... Пича е уникален и това изпылнение далеч не е от най-впечатляващите му... Освен това на това видео не прави нищо като движения, а пича по принцип само като го гледам как се вживява и вече съм му фен... страшен пънкар е Томи... Препоръчвам да му намерите и други неща, направо ще полудеете и ще зарежете ел китарите, както направих аз Цитирай
Crimson Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 и ще зарежете ел китарите, както направих аз Зарязваааааааааам :stop: Цитирай
DimebagDaniel Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Страхотно изпълнение :exclaim: Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Bon Jovi ме направиха човек преди 10ина години с Bon Jovi Gold. Знам че това надали се котира особено високо тук, но ако знаехте какво слушах преди това... Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Много готино си го е разработил пи4а. Супер!! Цитирай
Smokejack Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 (Редактирано) Жестоко е!!! Редактирано Март 7, 2006 от Smokejack Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 (Редактирано) Много добро! Хмм, хайде почвам да се мъча да го свиря, до догодина по същото време ще го изкарам донякъде с моята акустична кремона (както няма и табове...) Редактирано Март 7, 2006 от CaptiveAlien Цитирай
Recommended Posts