7thString Публикувано Юли 26, 2010 Публикувано Юли 26, 2010 Ето линк към песната, в Em: http://soundcloud.com/alexanderbukev/obrat...devoiko-hubavae Ако може, някой да погледне какво съм сътворил и дали в сътвореното има глупости интро: Em D A C G Девойко мари хубава --------- Em D A C G Очи ти - звездни небеса, коса ти - здрачния воал, Em D A C G Дъхът ти - свеж момински дъх, посред цветя заспал. Em D A C G Денят е тъй студен, изстина ми сърце, Em D A C G Ела, седни до мен, сгрей моето лице! Em G Em Am Девойко мари, хубава девойко, D-Em D G C Am C D Em Сипни ми винце, да пийна, девойко! D-C D G C Am C D Em Сипни ми винце, да пийна, девойко! Em D A C G Em D A C G Като топола стройна, ти нежно ми шептиш, Em D A C G Прекрасна и спокойна, душата ми тешиш... Em D A C G Във пазви ми седни, ръце ми ти пригрей, Em D A C G Юнашка гръд допри, и тихо ми запей... Em G Em Am Девойко мари, хубава девойко, D-Em D G C Am C D Em Сипни ми винце, да пийна, девойко! D-C D G C Am C D Em Сипни ми винце, да пийна, девойко! Em D A C G F#m A F#m Bm Девойко мари, хубава девойко, E-F#m E A D Bm D E F#m Сипни ми винце, да пийна, девойко! E-D E A D Bm D E F#m Сипни ми винце, да пийна, девойко! E-D E A D Bm D E Сипни ми винце, да пийна, девойко! F#m E B D A Цитирай
kiusha82 Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 Струва ми се ,че линка нещо не бачка! Цитирай
7thString Отговорено Юли 26, 2010 Автор Отговорено Юли 26, 2010 Хм, при мен го отваря в Облака - какво ти дава?? Цитирай
kiusha82 Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 (Редактирано) това http://www.4shared.com/photo/tuNIa0m7/f_online.html Тръгна!!! Редактирано Юли 26, 2010 от kiusha82 Цитирай
kiusha82 Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 (Редактирано) интрото Еm,D,A,C,Bm,Еm Припева Еm,(разрешаващ D )G,Em,Am -Em D G C Am C Bm Em C D G C Am C Bm Em Така е поне според мен! Редактирано Юли 26, 2010 от kiusha82 Цитирай
7thString Отговорено Юли 27, 2010 Автор Отговорено Юли 27, 2010 Този разрешаващия D в припева наистина и аз се чудих дали го има, но щом не съм само аз да го чувам - супер. Само за тези Bm не съм убеден в интрото... още някой да даде мнение? Цитирай
Recommended Posts