Jumper Публикувано Февруари 21, 2006 Публикувано Февруари 21, 2006 Чух,че в София открили музикален център, или Дръм Център,не съм сигуренНякой знае ли точния адрес и за какво точно става дума? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 магазина ето Не е зле да търсиш из старите теми Цитирай
Jumper Отговорено Февруари 21, 2006 Автор Отговорено Февруари 21, 2006 Благодарско,пичАми уж търся из стараите теми,ама тази някак си съм пропуснал,все пак отскоро се навъртам из форумаМерси за инфото,някой ден ще се засиля да видя личноУспехи Цитирай
jeleto Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 (Редактирано) А понеже не видях в темите, там има ли борса за стари барабани и части? Щото съм на такова дередже, че само такива мога да си взема! Редактирано Февруари 22, 2006 от jeleto Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Не, втора употреба неща не се продават там. За втора ръка хави най-доброто място си е форумът Цитирай
jeleto Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Жалко... вярно си е, че е най-доброто, но и тук не мога да намеря каквото търся. Цитирай
bonzo Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 Жалко... вярно си е, че е най-доброто, но и тук не мога да намеря каквото търся. Пробвай в Джаз магазина на Пепи Славов.Там обикновено има най-много неща на старо. Цитирай
bonzo Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 Kато тръгнеш от паметника Левски надолу по Бул.Левски,минаваш Дондуков и на следващия светофар в дясно и на втората пак в дясно. Ето карта! Цитирай
Recommended Posts