shani556 Публикувано Юли 17, 2010 Share Публикувано Юли 17, 2010 Здравейте! Какво ви е мнението за тази китара: http://www.shopmania.bg/shopping~online-mu...~p-1606219.html Благодаря Ви предварително! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юли 17, 2010 Share Отговорено Юли 17, 2010 Не е зле,продаваха тук такава евтино,виж в раздел продавам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sevenstring Отговорено Юли 17, 2010 Share Отговорено Юли 17, 2010 (Редактирано) Тези Pacific-и са доста посредсвтени инструменти по мои скромни впечатления. Виж, някоя RGX ако намериш, или някой Ibanez RG втора ръка за тия пари много по-добре ... ако си падаш по такъв тип китари де. Редактирано Юли 17, 2010 от sevenstring Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shani556 Отговорено Юли 17, 2010 Автор Share Отговорено Юли 17, 2010 Тези Pacific-и са доста посредсвтени инструменти по мои скромни впечатления. Виж, някоя RGX ако намериш, или някой Ibanez RG втора ръка за тия пари много по-добре ... ако си падаш по такъв тип китари де. Мен лично ме впечатли формата / stratocaster / и цвета. И за група става ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Юли 17, 2010 Share Отговорено Юли 17, 2010 (Редактирано) За група не става, само за китариста. Щом купуваш по форма и цвят (като първи кретерии), няма значение каква ще е китарата. И ползвай търсачката, пълно е с теми като твоята. Редактирано Юли 17, 2010 от Fashion Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Юли 17, 2010 Share Отговорено Юли 17, 2010 Тези Pacific-и са доста посредсвтени инструменти по мои скромни впечатления. В този ценови клас всички китари са посредствени. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shani556 Отговорено Юли 17, 2010 Автор Share Отговорено Юли 17, 2010 Здравейте! Какво ви е мнението за тази китара: http://www.shopmania.bg/shopping~online-mu...~p-1606219.html Благодаря Ви предварително! Мисля, че е от типа на мацката от z-rock... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts