wades Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 Здравейте ! На скоро се сдобих с тази китара и сега е нужно да намеря кейс, в който да я нося. Обикновенния калъф няма да ми реши въпроса понеже съм супер непохватен иии често ще я удрям някъде ...без да го искам разбира се. Та търся твърд кейс за Лес Пол.. Разгледал съм от musicworld и има няколко, но като марки не съм ги чувал и се допитвам до вас дали знаете нещо... За тези става въпрос.. http://www.musicworld.bg/bg/m_2490000/i_26...r_Les_Paul.html http://www.musicworld.bg/bg/c_1930/i_16721/Stagg_GCA_LP.html Просто само тях съм намерил. Ще се радвам на всякакви предложения... Цитирай
Rezachka Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 (Редактирано) Преди около 2 години мисля струваше 170 лв. купих го от... магазина от който си купих китарата. Марката е някаква си Kinsman и честно казано ако бях видял по-евтин куфар в който китарата да влезе.. щях него да взема.. какво толкова има да му се избира Редактирано Юли 15, 2010 от Rezachka Цитирай
Yves Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 Не виждам какво те притеснява толкова, че не си чувал марката. Калъфа е мебел. Да не би да знаеш каква марка е бюрото, на което стоиш? Моят съвет е да огледаш ибей. Аз миналата година уцелих някаква разпродажба на musicwarehouse и с помощта на edgecrusher си докарах Coffin Case за под 150лв крайна цена. Тук присъства и фактора марка, който толкова те тревожи Цитирай
sevenstring Отговорено Юли 16, 2010 Отговорено Юли 16, 2010 Аз съм същата конфигурация като @Rezachka и в интерес на инстината това не е точният кейс за тази китара. Поради ъгъла межуду грифа и тялото китарата стърчи нагоре в средата, т.е. ако не направиш корекции (аз свалих малко надолу подпората за грифа и сложих стиропор за уплътнияване под предната част на тялото) сглобката е под постоянен натиск. Самото тяло също влиза с известен натиск на ширина. На мен ми беше подарък от жена ми, като от xxxx я бяха изментили, че пасвал идеално, така че в крайна сметка се принудих да го задържа, но не го препоръчвам - събира китарата по един ли друг начин, но според мен не е правен за Лес Пол. Не знам какво е положението с другите евтинджоси по интернет, но моят съвет е да не се връзваш на това, че пише "Лес Пол" и най-добре с китарата под мишница да пробваш и да харесаш нещо по тукашната магазия. Цитирай
Recommended Posts